VIDEO: Dj Ruffneck draait zijn favoriete platen voor show in 013

-

Home » Genres » Hardcore » VIDEO: Dj Ruffneck draait zijn favoriete platen voor show in 013

Art-motherfucking-core! Op 15 september geeft Dj Ruffneck een show in Poppodium 013. En in de aanloop naar zijn avondje beuken in Tilburg legt de hardcorelegende nog even een paar van zijn favoriete platen onder de naald.

Tijdens de avond wordt de dj uit Alblasserdam vergezeld door Dj Promo, Dj Vince, Gangsta Alliance en Mindcontroller. Dj Ruffneck: “Het wordt niet de hele avond hetzelfde. We beginnen met wat underground classics, daarna early hardcore. En we gaan natuurlijk beuken.”

Tijdens ‘Legends: 25 Years Of Ruffneck pt. 2’ zet Ruffneck naast een dj-set ook daadwerkelijk een liveshow neer. “Tijdens het live-gedeelte maak ik mijn platen live na op het podium. Er is niets voorgeprogrammeerd. Ik maak het on the spot. Dus alles wat je mij ziet doen, dat zul je ook meteen horen.”

Bekijk hieronder de video. Meer info over het evenement vind je hier.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Redactie
Redactiehttp://tioh.nl/
Redactie-account van TIOH, gebruikt voor algemene items of incidentele gastbijdragen. De naam van de schrijver vind je dan bovenaan het artikel.

Gerelateerd

Deadmau5 komt exclusief naar 013 met spectaculaire show

Op maandag 13 juni 2022 komt één van de meest herkenbare artiesten ter wereld naar Poppodium 013. Deadmau5 brengt...

Bass music in november: De tips van Daan Coerver

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huisgidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en andere highlights. Daan...