B-Front’s Coffee Club pakt nog één keer uit: Weekender vol grote namen

-

Home » Genres » Hardstyle » B-Front’s Coffee Club pakt nog één keer uit: Weekender vol grote namen

Na een knallende, uitverkochte editie in juli keert B-Front in het eerste weekend van september terug op het Dorpsterras in Udenhout met zijn Silent Disco Coffee Club. Dit keer 2 dagen lang met 4 shows, met tal van andere headliners zoals Ran-D, Adaro, Frequencerz en Rebelion.

Tijdens B-Front’s Silent Disco Coffee Club op zaterdag 5 september serveert de gastheer koffie en hardstyle met collega’s Ran-D, Adaro, Jones en MCDV8.

Op zondag wordt er uitgepakt met Frequencerz, Rebelion, Jones, MCDV8 en uiteraard B-Front zelf. Beide dagen beginnen de shows al om 11:00 uur. Het is tenslotte koffietijd. Om 15:00 uur start een tweede ‘zitting’, met steeds dezelfde line-up.

B-Front

Koffiepassie

In een exclusief interview richting de juli-editie vertelde B-Front uitgebreid aan TIOH waar zijn passie voor koffie vandaan komt. Ook legde hij uit hoe hij als artiest een positieve draai geeft aan de coronacrisis. B-front’s Coffee Club in Udenhout is daar een van de resultaten van.

En dat bleef niet zonder succes. Het ging eind juli goed los op het Dorpsterras, en het event was binnen 24 uur uitverkocht. Liefhebbers zullen dus snel hun slag moeten slaan om er 5 en 6 september bij te kunnen zijn op het Dorpsterras in Udenhout.

>> Zie ook – Bezige B-front mixt koffie met hardstyle: ‘Je moet bij jezelf blijven’


B-Front’s Silent Disco Coffee Club

Zaterdag 5 en zondag 6 september, 11:00-14:00 en 15:00-18:00 uur, Het Dorpsterras, Udenhout. Tickets zijn hier te krijgen. Meer info via de eventpage.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Redactie
Redactiehttp://tioh.nl/
Redactie-account van TIOH, gebruikt voor algemene items of incidentele gastbijdragen. De naam van de schrijver vind je dan bovenaan het artikel.

Gerelateerd

Paaspop 2023: Deze acts mag je niet missen

Het festivalseizoen kruipt komend weekend uit het ei. Dat betekent natuurlijk: Paaspop! Uiteraard staat ook weer het nodige aan...

Duikboot zet frisse toon voor lang en mooi festivalseizoen

In maart, bij 10 graden en (nog net) wintertijd al met een buitenfestival komen? Waarom niet, dachten ze bij...