zondag, december 5, 2021
spot_img
HomeNieuwsBrennan Heart komt met boek over carrière en de hard dance-scene

Brennan Heart komt met boek over carrière en de hard dance-scene

-

Succesvolle dj en -producer Brennan Heart heeft na de recente release van zijn album en het oprichten van zijn label nog meer nieuws. Eind dit jaar zorgt de Tilburger voor een nieuw boek over zijn eigen opkomst in de hardstyle-scene. Dat laat de artiest weten via social media.

 

Brennan Heart staat al jaren aan de top van de hardstyle-scene. In zijn aankomende boek beschrijft hij de ontwikkeling die hij door de jaren heen heeft doorgemaakt.

“Het beschrijft mijn reis van thuis-producer tot dj, van wereldreiziger naar zakenman en alle ups en downs die hierbij komen kijken.”

Hard dance

- Advertisement -

Daarnaast zal ook de hard dance-scene in het algemeen aan bod komen. Het wereldje met zijn ‘eigen politiek’ heeft ook de meest toegewijde fans, aldus Brennan Heart.

De afgelopen periode is sowieso druk geweest voor dit hardstyle-icoon. Zo is zijn gloednieuwe album ‘Show Your True Colors’ eind maart gereleased.

Ook heeft hij met het alom bekende ‘I AM HARDSTYLE‘ een eigen label opgezet. Dit hardstyle-concept is gestart als event en is intussen uitgegroeid tot kleding- en merchandiselijn. Daarnaast is er in 2016 een gelijknamig album uitgebracht.


Meer Brennan Heart

Blijf via de Facebook-pagina van Brennan Heart op de hoogte van al zijn projecten. 

 

- Advertisement -

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Redactiehttp://tioh.nl/
Redactie-account van TIOH, gebruikt voor algemene items of incidentele gastbijdragen. De naam van de schrijver vind je dan bovenaan het artikel.

Gerelateerd

Hardstyle in december: De tips van Mandy en Peter

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huisgidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en andere highlights....

Nieuwe hardstyle releases in november: De top 3 van Mandy van der Donk en Peter de Valck

Elke maand komen er honderden nieuwe releases uit. En elke maand staan er tientallen nieuwe artiesten op met nieuwe...