maandag, september 27, 2021
HomeMediaLuister terug: Dutch Dance University special met Ugur Akkus e.a.

Luister terug: Dutch Dance University special met Ugur Akkus e.a.

-

De 9e aflevering van Dutch Dance Talks stond in het teken van Dutch Dance University. Tijdens deze sessie stond netwerken centraal en werd er nagepraat over de eerste dag van de tweedaagse conferentie. Dutch Dance Talks gemist? De uitzending is hieronder in zijn geheel terug te luisteren.

In de vorm een afterparty konden kijkers van Dutch Dance University (DDU) aansluiten in deze Clubhouse-sessie. Samen met studenten, jonge professionals en andere luisteraars gingen we in op de vraag: hoe bouw je een netwerk op in de dance-industrie?

Dutch Dance University is een vast onderdeel van de minor Dance Industry en wordt georganiseerd door de minorstudenten. Tijdens de conferentie worden verschillende onderwerpen onder de aandacht gebracht, waaronder dit jaar covid-19 en de opkomst van NFT’s. Deze afterparty-netwerkborrel werd gehost door Huisbaas Mark van Bergen en zijn sidekicks waren Indy Witte en Joes Maas. Zij werden later op het podium nog vergezeld door een aantal studenten en Ugur Akkus.

Dutch Dance University

Netwerken

Tijdens de sessie kwamen verschillende anekdotes en tips naar voren over hoe netwerken aangepakt kan worden, iets wat voor de jonge professionals in het publiek zeker handig was. Indy kwam met de tip om mensen altijd toe te voegen als ze je via LinkedIn benaderen. “Je weet nooit of die persoon jou aan je droombaan kan helpen.”

- Advertisement -

Ugur vertelde ook dat het succes van zijn carrière te danken is aan netwerken. Hij steekt zelf al van jongs af aan veel energie in het leren kennen van nieuwe mensen en geeft aan dat een portie lef mooi meegenomen is. “Netwerken is eigenlijk als zakelijk flirten. Als je een bedrijf ziet waar je heel graag wilt werken, moet je daar ook iemands hart zien te veroveren.”

Clubhouse is vooralsnog enkel beschikbaar voor iPhone-bezitters. Dutch Dance Talks wordt echter opgenomen, zodat het ook na afloop voor iedereen terug te luisteren is. Zeker bij een interessante sessie als deze wel zo fijn, dachten wij zo!

Luister terug: Dutch Dance Talks #9


Dutch Dance Talks #10: Bass Special

De 10e aflevering van Dutch Dance Talks wordt wederom gewijd aan muziek, namelijk de bass. Samen met jullie houden we een luistersessie: kom ‘on stage’ met ons team, deel je favoriete dubstep- en/of drum’n’bass-track en laat weten waarom die speciaal is voor jou! Ben je er ook bij? Blijf op de hoogte via ons Facebook-event.

- Advertisement -

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Julie Brasser
Julie werkt op de redactie bij TIOH en heeft een echt hart voor de hardere stijlen. Ze volgt de opleiding CE-IEMES aan de Fontys Hogeschool in Tilburg. Ze is niet vies van een feestje; of dat nou een hardstyle festival is of een Latin party. Dansen is ook een echte passie: er zijn maar weinig muziekgenres waar ze niet van gaat bewegen.

Gerelateerd

Bass music in oktober: De tips van Daan Coerver

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huisgidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en andere highlights. Daan...

Hardstyle in oktober: De tips van Mandy en Peter

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huisgidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en andere highlights....