woensdag, november 25, 2020
Home Nieuws 'Balance' van Armin van Buuren nu ook in Dolby Atmos

‘Balance’ van Armin van Buuren nu ook in Dolby Atmos

-

Op 26 oktober 2020 was het één jaar geleden dat Armin van Buuren het album Balance uitbracht. Een album waarin hij over de grenzen kijkt van zijn eigen genre. Zo maakt hij onder meer uitstapjes naar pop (‘Sunny Days‘), psytrance (‘Blah Blah Blah‘) en hardstyle (‘Don’t Let Me Go‘).

Een veelzijdig album dus, dat sinds gisteren ook in Dolby Atmos is te beluisteren via TIDAL HiFi of met de app van Amazon Music (3D). De technologie geeft meer ruimte, helderheid en diepte aan het geluid en zorgt ervoor dat de luisteraar het gevoel heeft ‘middenin’ de muziek te zitten. Luister Balance hier op TIDAL HiFi.

- Advertisement -

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Erwin Herkelman
Enthousiast muziekblogger en tranceliefhebber. Verder bijzonder geïnteresseerd in de historie van de house-muziek. Leest graag boeken en kijkt documentaires.
- Advertisment -

Must Read

DANCE & DRUGS – John van den Heuvel: ‘Legaliseren is geen...

De polarisatie in het Nederlandse drugsdebat is compleet. Op rechtsachter een CDA-minister die minder festivals wil en 'gebruikende' partypeople medeschuldig acht aan drugscriminaliteit. Linksbuiten...