donderdag, oktober 5, 2023

Bass music releases in maart: de top 3 van Daan Coerver

-

Home » Music » Bass music releases in maart: de top 3 van Daan Coerver

Elke maand komen er honderden nieuwe releases uit. En iedere maand staan tientallen nieuwe artiesten op met nieuwe muziek. Het grote aanbod maakt het lastig om de pareltjes eruit te pikken. De experts van This Is Our House reiken je de helpende hand en presenteren je elke maand hun top 3 aan favoriete nieuwe releases. Hieronder de persoonlijke top 3 van Daan Coerver van bass music releases in maart, én de bijgewerkte Spotify-lijst met nog méér nieuwe muziek.

Infekt – Dance Off

Disciple Round Table

De Duitse dj/producer Christian Fial, beter bekend als Infekt, is al jaren een vaste kracht bij het label Disciple Round Table. Nu de platenmaatschappij heeft aangekondigd dat ze op 25 maart met een nieuw compilatie-album zullen komen, kan zijn bijdrage natuurlijk niet ontbreken. Daarom verscheen op 12 maart de track ‘Dance Off‘.

Na enkele seconden herken je vrijwel meteen de typische Infekt sound. Iconische drums en een lekker smerige bass. De plaat kan denk ik een goede dj tool zijn en ik hoop hem dan ook nog vaak door een grote speaker te mogen horen.


Big Gigantic, GRiZ – Open Your Mind

Big Gigantic is een Amerikaans duo dat vooral bekend staat om hun elektronische hiphop tracks. Voor hun laatste release hebben ze besloten hun krachten te bundelen met dub/bass artiest GRiZ voor het nummer ‘Open Your Mind‘.

De track heeft een heerlijke reggae intro die overloopt in een vibey drop waar je GRiZ’ sound heel goed in kan horen. Ook zijn one of a kind saxofoon komt in de tune voor. Al met al gewoon een lekker nummertje dus.


gladde paling – broccoli beat

Big Paling Sound

Ik heb deze recente hype in de Nederlandse drum ’n bass scene nu al een paar keer voorbij laten komen, maar wat heeft hij toch weer een pareltje voor ons klaargestoomd. gladde paling heeft voor zijn laatste release ‘broccoli beat‘ zijn krachten gebundeld met hYn.

De track bevat weer lekker veel energie op een hoog tempo. Ideaal om een om een feestje even goed op stelten te zetten.


Spotify-lijst bass music releases

Naast de top-3 nieuwe releases stellen onze Huisgidsen ook een Spotify-lijst samen van 2 tot 3 uur die zij minimaal één keer per maand updaten. Daarin hoor je uiteraard hun top-3, maar ook andere nieuwe muziek die je niet mag missen. De bass music releases in maart:

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Daan Coerver
Daan Coerver
Bass head en student journalistiek, die voor corona bijna iedere vrijdag en zaterdag met het grootste plezier events vol smerige deuntjes bezocht, om even keihard uit z’n plaat te gaan. Luistert inmiddels meer genres dan enkel drum ’n bass of dupstep, de stijlen die hij covert voor TIOH. Wil jij dat Daan verslag komt doen van jouw festival of evenement? Of heb jij nieuwe drum ’n bass of dupstep releases voorbij zien komen die zeker niet mogen ontbreken in zijn maandelijkse top-3? Tip dan nu de redactie van This Is Our House.

Gerelateerd

Het beste van Het Huis, voordat we stoppen: 8 jaar TIOH in 8 top-items

Na ruim 8 jaar komt op 1 september een einde aan This Is Our House. We gaan door als...

Tijdperk TIOH eindigt na 8 jaar: Dit waren de hoogtepunten van Mark van Bergen

Op 1 juli bestond This Is Our House 8 jaar. Het was meteen onze laatste verjaardag, want per 1...