dinsdag, oktober 3, 2023

De Tracks van de Maand (hardstyle) by Dj Thera: december 2017

-

Home » Algemeen » De Tracks van de Maand (hardstyle) by Dj Thera: december 2017

Iedere 3e dinsdag van de maand bespreekt dj Thera 5 opvallende releases uit het spectrum van de hardere dancestijlen (hardstyle, hardcore en freestyle). Dit keer de oogst van de maand december, met tracks van Noisecontrollers, Hardstyle Mafia en B-Front. 

Noisecontrollers – You Know I Like It

Spirit Of Hardstyle

Eigenlijk kan er weinig misgaan als er een nieuwe Noisecontrollers track wordt uitgebracht. Op voorhand weet je namelijk al dat het weer een pareltje gaat worden. Een van ‘s werelds beste producers flikt het met You Know I Like It gewoon wéér. Wat een ongelofelijk mooie positieve en zomerse track is dit! Kunnen we niet alvast beginnen met het festivalseizoen?

Demi Kanon – Orbit The Sun

Scantraxx

Met zijn 21 jaar is Demi Kanon een van de jongere artiesten die op Scantraxx zijn muziek uitbrengt en met Orbit The Sun heeft hij in mijn ogen zijn sterkste track ooit uitgebracht. Zijn liefde voor trance is goed te horen in de prachtige break van deze melodieuze hardstyle track. Ik ben altijd een groot voorstander wanneer meerdere genres samenkomen en dit is een heel goed voorbeeld waarom hardstyle zich hier ook zo goed voor leent.


Volg TIOH op Facebook


B-Front – Silent Scream

Roughstate

Eindelijk druppelen de volledige versies van B-Front’s album Beyond Reality binnen en voor mij was het wel even wachten op Silent Scream. Deze melodie gaat namelijk echt door merg en been! Wat een heerlijkheid aan kippenvel tijdens deze alles behalve standaard melodie, die ik dan dus ook compleet voel. Een van mijn absolute favorieten van zijn meesterlijke album!

Resist ft MC I See – Cross The Line

Theracords

Met slechts enkele jaren produceerervaring ontwikkelt de jonge Nick Scholte, oftewel Resist, zich razendsnel. Met Cross The Line heeft hij zijn eigen stijl ontwikkelt die heel goed tot uiting komt op de dansvloer. De unieke kicks met zuivere subtonen vlammen namelijk door je heen op groot geluid, iets wat je live gegarandeerd moet meemaken en waar ik echt van houd. Want zoals je weet: die kick moet je niet horen, die moet je voelen!

Hardstyle Mafia, Septyme & Yuna-X – Hunter’s Moon

Spoontech

Ik kijk altijd uit naar nieuwe samenwerkingen tussen de Finse mannen van Hardstyle Mafia en Yuna-X. Door haar fantastische stem en de sfeervolle sounds zijn met name de breaks altijd een lust voor het oor. Hunter’s Moon is daarin niet anders, ondanks dat Septyme, die overigens één groot raadsel is, ook aan deze track gewerkt heeft. De combinatie van de sfeer, stem en melodie zijn weer als vanouds magisch te noemen. Maar toch zou ik de heren van Hardstyle Mafia eens willen meegeven om eens uit de comfortzone te stappen, want ik ben heel benieuwd wat er dan gaat gebeuren!

Bekijk hier de oogst van november.


Dj Thera

Dj Thera (Pieter Heijnen) was ooit onderdeel van het duo Brennan & Heart (nu Brennan Heart), totdat hij in 2005 verder ging als solo-artiest. Sinds 2008 is hij hét gezicht van platenlabel Theracords. De Limburger maakte tot nu toe 2 albums (Training Sessions en The New Era) en hij draaide door de jaren heen op evenementen als Defqon.1, Decibel outdoor festival, Q-BASE en Hard Bass.

Dj Thera

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Redactie
Redactiehttp://tioh.nl/
Redactie-account van TIOH, gebruikt voor algemene items of incidentele gastbijdragen. De naam van de schrijver vind je dan bovenaan het artikel.

Gerelateerd

De top 3 hardstyle releases in maart 2023: dit zijn de beste tracks

Elke maand komen er honderden nieuwe releases uit. En elke maand staan er tientallen nieuwe artiesten op met nieuwe...

De top 3 hardstyle releases in februari 2023: dit zijn de beste tracks

Elke maand komen er honderden nieuwe releases uit. En elke maand staan er tientallen nieuwe artiesten op met nieuwe...