vrijdag, december 8, 2023

De Tracks van de Maand (hardstyle) by Dj Thera: januari 2018

-

Home » Algemeen » De Tracks van de Maand (hardstyle) by Dj Thera: januari 2018

Iedere 3e dinsdag (in dit geval een dagje later) van de maand bespreekt dj Thera 5 opvallende releases uit het spectrum van de hardere dancestijlen (hardstyle, hardcore en freestyle). Dit keer de oogst van de maand januari in 2018, met o.a. aandacht voor The Pitcher en Reloaded.

The Pitcher – Keep It Up

WE R

Wat verlangen we in deze koude en barre winterweken toch naar het festivalseizoen! Dat het kwik weer boven de 20 graden komt, genieten van de zon en een hemelsblauwe lucht. The Pitcher verzorgt met zijn allernieuwste track ‘Keep It Up’ alvast de soundtrack van de lente en de zomer. Wat een heerlijke, vrolijke zomerse track. Dat deze winter maar gauw afgelopen is!

Dj Thera – Strength To Justify

Theracords

2018 is begonnen en waarom dan niet meteen mooi uitpakken met een gloednieuwe release? Tijdens het maken van deze track ben ik gaan experimenteren om mijn sound van vroeger te combineren met de sfeer van mijn nieuwere tracks. Uiteindelijk is daar ‘Strength To Justify’ uitgekomen, een track die zich niet zomaar laat plaatsen in een hokje. Iets wat ik zelf altijd het liefst heb. Luister en geniet en laat je niet leiden door hokjes en meningen van anderen. Dat het maar een mooi jaar mag worden!


Volg TIOH op Facebook


Reloaded – Children Of God

Reload The System

Reloaded is alweer toe aan zijn 3e release en tot nu toe is elke track op Reload The System er eentje die ik meteen support. Zo ook ‘Children Of God’. Wat een geweldige sfeer zit er in deze track en de mooie break neemt je helemaal mee. Voor wie van zweverige, maar toch stevige hardstyle houdt, is dit er zeker eentje om niet te missen.

Genox – DOOM

Spoontech

De Poolse artiest Genox is een stuk minder bekend en actief als zijn collega Regain. Maar als deze ‘Spoontechnician’ met een nieuwe release komt, ben ik er als de kippen bij om die te beluisteren. Van zijn nieuwe 2-track release, vind ik DOOM het gaafst. De kickdrops in deze track zijn weer helemaal geweldig en de kicks gaan live ook echt door merg en been. Wederom een track van Genox die ik regelmatig zal draaien.

T.C.C. – Turn It Up

Theracords Classics

Naast het reguliere Theracords label is er ook het Theracords Classics label. Hier worden wel degelijk nieuwe tracks uitgebracht, maar dan op de manier hoe ze jaren geleden werden gemaakt. Elke track is ook weer door iemand anders geproduceerd, maar elke track wordt onder het pseudoniem T.C.C. (Theracords Classics Collective) uitgebracht. Turn It Up is de zesde T.C.C. track die een geweldige drive heeft, een onvervalste reversed bass en diepe kicks! Heel tof!

Bekijk hier de oogst van december 2017.


Dj Thera

Dj Thera (Pieter Heijnen) was ooit onderdeel van het duo Brennan & Heart (nu Brennan Heart), totdat hij in 2005 verder ging als solo-artiest. Sinds 2008 is hij hét gezicht van platenlabel Theracords. De Limburger maakte tot nu toe 2 albums (Training Sessions en The New Era) en hij draaide door de jaren heen op evenementen als Defqon.1, Decibel outdoor festival, Q-BASE en Hard Bass.

Dj Thera

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Redactie
Redactiehttp://tioh.nl/
Redactie-account van TIOH, gebruikt voor algemene items of incidentele gastbijdragen. De naam van de schrijver vind je dan bovenaan het artikel.

Gerelateerd

De top 3 hardstyle releases in juni 2022: dit zijn de beste tracks

Elke maand komen er honderden nieuwe releases uit. En elke maand staan er tientallen nieuwe artiesten op met nieuwe...

Nieuwe hardstyle releases in april 2022: De top 3 van Peter de Valck

Elke maand komen er honderden nieuwe releases uit. En elke maand staan er tientallen nieuwe artiesten op met nieuwe...