Rock The House #30: mix + interview Future

-

Home » Genres » Hardcore » Rock The House #30: mix + interview Future

Als onderdeel van een podcast-serie maken dj’s uit het zuiden een exclusieve mix voor Our House. Terwijl je luistert kun je meteen over ze lezen in een begeleidend interview. In aflevering 30: Future uit Eindhoven. Hij draaide onder meer op Supersized Kingsday Festival en Project Hardcore. 

Naam: Robert Bisschops
Woonplaats: Eindhoven
Leeftijd: 26
Residencies: Inner Vision
Genre: Hardcore & industrial hardcore

Hoe zou je deze mix zelf inleiden?

“Als een lekkere knalset, met veel variatie. Voor alle hardcoreliefhebbers die van een duister randje houden, is deze mix een aanrader. Dit is ook waar ik het meest van houd. Lekker vieze hardcore met een industrial tintje.”

Waar en wanneer was je eerste officiële optreden?

“Dat is al een hele tijd geleden. In 2005 ben ik begonnen met draaien. Ik kocht een paar platenspelers en ben toen eindeloos gaan oefenen met het draaien met vinyl. Uiteindelijk mocht ik in 2008 optreden op Basstown. Dit was een geweldige ervaring, vanuit mijn slaapkamer naar een echt publiek. Een droom die uitkwam.”

Hoe zou je het verloop van je carrière tot nu toe beschrijven? 

“In de eerste jaren van mijn carrière als dj was het voornamelijk heel veel oefenen, oefenen en nog eens oefenen. Ik heb vaak in Dynamo mogen draaien bij het toenmalig GBBR. Nadat deze organisatie weg ging, hebben we zelf een organisatie opgericht: Inner Vision. Zo kwam ik midden in de scene terecht en kreeg ik meer kansen om te draaien.”

Picture by @[234320500053490:TVNfotografie]

“Ik werd opgemerkt door andere kleine organisaties en ik mocht her en der draaien. Na een aantal jaar werd ik gebeld met de vraag of ik op Supersized Kingsday Festival wilde draaien. Dit was een geweldige ervaring. Er stonden 4500 mensen voor mijn neus. Dat was een kippenvelmoment. Na dit evenement kreeg ik de kans om te draaien op Project Hardcore in het Klokgebouw in Eindhoven. Van jongs af aan was dit een van mijn favoriete feesten. Het was geweldig om daar te mogen staan.”

Mooiste gig ooit?

“Project Hardcore, omdat dit van jongs af aan al een droom van me was om daar te mogen draaien. Toen ik gebeld werd, dacht ik dat ze een grapje maakten. De atmosfeer, de mensen en de leuke, fijne reacties tijdens en na mijn optreden maken dit de mooiste gig ooit.”

Favoriete genre naast je eigen stijl(en)?

“Ik luister veel drum and bass en raw hardstyle, maar daarnaast ook nog naar andere stijlen. Het is mooi om te ontdekken hoe nummers in elkaar zitten. Daar haal ik zelf weer nieuwe inspiratie uit.”

Picture by @[234320500053490:TVNfotografie]

Groot festival of kleine club?

“Groot festival. Als het publiek op een groot festival losgaat op jouw muziek, krijg ik iedere keer weer kippenvel.”

Welke artiesten vormen een inspiratiebron voor je?

“Ophidian en Angerfist zijn wel mijn inspiratiebronnen voor me. Ik probeer alles zo goed te laten klinken als zij, daarom staat er ook nog maar weinig van mij online. Ik ben niet zo snel tevreden en ga voor perfectie.”

Hoe ziet de komende tijd er voor je uit?

“Mijn studio is nu bijna klaar, dus dan kan ik vol aan de gang met de muziek. Er staan nog wel een aantal leuke boekingen op de agenda. Houd mijn agenda dus in de gaten!”

Future

Ultieme droom?

“Op Masters of Hardcore draaien en tekenen bij een mooi label.”

Future

Facebook
Twitter
Soundcloud

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.

Gerelateerd

Hardstyle in april 2022: De tips van Peter

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huisgidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en andere highlights....

Hardstyle in mei: De tips van Mandy en Peter

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huis-gidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en andere highlights....