maandag, november 23, 2020
Home Nieuws Deze trailer van Intents Festival is anders dan anders

Deze trailer van Intents Festival is anders dan anders

-

Intents Festival heeft een zeer originele, unieke trailer gepresenteerd voor de komende editie. De trailer is in de vorm van een commercial gegoten, waarin een actrice je meeneemt in een verhaal over de plek waar legendes worden geboren.

Daarmee sluit de trailer op een unieke wijze aan op het thema ‘It’s all in the game’ van dit jaar. De trailer is op 8 verschillende locaties opgenomen. Meerdere artiesten en sporters spelen een rol. Er is maar een aantal seconden beeldmateriaal gebruikt van vorig jaar. Bewust, want met deze trailer wil Stichting de Kloontjes, organisator van Intents Festival, ‘op een vernieuwende en verfrissende manier de spanning richting het festival opbouwen’.

Vernieuwing

- Advertisement -

Intents Festival was in het verleden het eerste dancefestival dat live video’s uitzond via YouTube. De aftermovie van vorig jaar, die in een soort documentaire vorm werd gemonteerd, was eveneens vernieuwend. Het bleek succesvol, want de aftermovie was de best bekeken van het vorige festivalseizoen. De teller staat inmiddels op meer dan 1,5 miljoen kijkers.

Intents Festival wordt dit jaar georganiseerd op 3, 4 en 5 juni op Sportpark d’n Donk in Oisterwijk. Het evenement werd door Festivalchart uitgeroepen tot het beste festival van Nederland in 2015.

- Advertisement -

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
- Advertisment -

Must Read

DANCE & DRUGS – John van den Heuvel: ‘Legaliseren is geen...

De polarisatie in het Nederlandse drugsdebat is compleet. Op rechtsachter een CDA-minister die minder festivals wil en 'gebruikende' partypeople medeschuldig acht aan drugscriminaliteit. Linksbuiten...