dinsdag, februari 27, 2024

Rock The House: Juized (podcast #2)

-

Home » Genres » Hardstyle » Rock The House: Juized (podcast #2)

Als onderdeel van een podcast-serie maken Brabantse artiesten een exclusieve mix van een uur voor Our House. In de tweede aflevering: Juized. Sinds 2011 produceert Eindhovenaar Joost Kamphuis euforische hardstyle. Hij draaide op grote evenementen als WiSH Outdoor, Defqon.1 en The Qontinent. Na een jaar vol studiowerk is Juized klaar om het publiek te bestoken met zijn sound.
Naam: Joost Kamphuis
Woonplaats: Eindhoven
Leeftijd: 25
Label: The Magic Show Records
Genre: Hardstyle

Rock The House #2: podcast Juized by Our House on Mixcloud

 

Wat was je eerste officiële optreden?
“Hardstylerz, een kleine boeking in Sittard, de stad waar ik ben opgegroeid. Ik had net getekend bij The Magic Show toen ik de eerste aanvraag binnen kreeg. Het was super om voor het eerst te mogen draaien in het bijzijn van vrienden en bekenden.”

Mooiste optreden ooit?
“Ik heb een aantal hele mooie boekingen gehad, waaronder Defqon 1, The Qontinent en Emporium. Maar het allermooiste optreden was WiSH Outdoor 2012. Dit was mijn eerste boeking op een mainstage, waar ik altijd met een heel kippenvel aan terug denk. Het was mijn eerste ervaring met een groot publiek en hierdoor kwam ik er al snel achter waar je het allemaal voor doet.”

Wat is je favoriete genre naast je eigen stijl?
“Ik ben een heel grote fan van electro house. Artiesten als Madeon en Porter Robinson zijn voor mij grote voorbeelden als ik even geen hardstyle wil produceren. Naast hardstyle probeer ik af en toe ook andere genres te produceren onder de alias Saint Justice, maar momenteel heb ik geen ambities om hier verder in te gaan naast mijn carrière met Juized.”

Groot festival of kleine club?
“Een kleine club is voor mij intiemer dan een groot festival, hoewel ik heel graag voor een grote mensenmassa sta. Ik heb een aantal toffe clubavonden gedraaid waar het publiek pal voor mijn neus stond. Dan heb je sterk het gevoel dat mensen je echt kennen. Hierdoor kun je ook beter inspelen op je publiek, aangezien je directe feedback krijgt.”

Draaien in binnen- of buitenland?
“Dat is een moeilijke keuze, maar is ik toch moet kiezen kies ik draaien in het buitenland. Het publiek lijkt daar helemaal op te gaan in hardstyle. Ik heb twee keer in Groot-Brittanië en één keer in Finland opgetreden, waar al het publiek van begin tot eind helemaal los ging.”

 

Meer over Juized op zijn website en Facebook-pagina

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.

Gerelateerd

De top 3 hardstyle releases in maart 2023: dit zijn de beste tracks

Elke maand komen er honderden nieuwe releases uit. En elke maand staan er tientallen nieuwe artiesten op met nieuwe...

Hardstyle tips in maart 2023: deze highlights mag je niet missen

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huisgidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en...