maandag, december 4, 2023

Bass music releases in april: de top 3 van Daan Coerver

-

Home » Music » Releases » Bass music releases in april: de top 3 van Daan Coerver

Elke maand komen er honderden nieuwe releases uit. En iedere maand staan tientallen nieuwe artiesten op met nieuwe muziek. Het grote aanbod maakt het lastig om de pareltjes eruit te pikken. De experts van This Is Our House reiken je de helpende hand en presenteren je elke maand hun top 3 aan favoriete nieuwe releases. Hieronder de persoonlijke top 3 van Daan Coerver van bass music releases in april, én de bijgewerkte Spotify-lijst met nog méér nieuwe muziek.

Eptic, MARAUDA – Wall Of Death

Overlord Music

Eptic en MARAUDA zijn vandaag de dag niet meer weg te denken uit het wereldwijde dub-landschap. Met shows op evenementen als Rampage kunnen we gerust stellen dat deze bassbazen hun strepen wel hebben verdiend.

Hun nieuwe plaat ‘Wall of Death slaat dan ook weer in als een bom. Het belooft een spektakel bij shows te worden en ik kan dan ook niet wachten om deze track live mee te maken.


Valentino Khan, Eptic en Lil Jon – Bloodbath

VK Music

En dan blijven we even bij Eptic, want we zijn nog niet klaar met je oren op stelten zetten. Deze man heeft twee platen in een week tijd uitgebracht en wat hebben we er toch weer van mogen smullen.

Deze track is in samenwerking met Lil Jon en Valentino Khan. De track heeft veel trap invloeden en brengt door het hoge tempo, veel energie met zich mee. Ik ben nu al fan, dus ik stel voor dat jij ook maar eens gaat luisteren.


Acid, Used, Joost, Apson – Go Acid! (Used Remix)

Albino Sports

Used is al jaren een koning in de ‘jump up’-scene en met zijn laatste track verlaagd hij de barrière tussen hiphop en dancemuziek. Op Rampage 2022 sloot Used af met een speciale verschijning van Joost en Acid. Hier performden zij dit nummer al en de zaal ging uit zijn dak. Nu de track uit is, kan je er net zo hard op viben in slaapkamer.


Spotify-lijst bass music releases

Naast de top-3 nieuwe releases stellen onze Huisgidsen ook een Spotify-lijst samen van 2 tot 3 uur die zij minimaal één keer per maand updaten. Daarin hoor je uiteraard hun top-3, maar ook andere nieuwe muziek die je niet mag missen. De bass music releases in april:

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Daan Coerver
Daan Coerver
Bass head en student journalistiek, die voor corona bijna iedere vrijdag en zaterdag met het grootste plezier events vol smerige deuntjes bezocht, om even keihard uit z’n plaat te gaan. Luistert inmiddels meer genres dan enkel drum ’n bass of dupstep, de stijlen die hij covert voor TIOH. Wil jij dat Daan verslag komt doen van jouw festival of evenement? Of heb jij nieuwe drum ’n bass of dupstep releases voorbij zien komen die zeker niet mogen ontbreken in zijn maandelijkse top-3? Tip dan nu de redactie van This Is Our House.

Gerelateerd

Het beste van Het Huis, voordat we stoppen: 8 jaar TIOH in 8 top-items

Na ruim 8 jaar komt op 1 september een einde aan This Is Our House. We gaan door als...

Tijdperk TIOH eindigt na 8 jaar: Dit waren de hoogtepunten van Mark van Bergen

Op 1 juli bestond This Is Our House 8 jaar. Het was meteen onze laatste verjaardag, want per 1...