zondag, oktober 1, 2023

Top 3 bass music releases in augustus: dit zijn de beste tracks

-

Home » Music » Releases » Top 3 bass music releases in augustus: dit zijn de beste tracks

Elke maand komen er honderden nieuwe releases uit. En iedere maand staan tientallen nieuwe artiesten op met nieuwe muziek. Het grote aanbod maakt het lastig om de pareltjes eruit te pikken. De Huisgidsen van This Is Our House reiken je de helpende hand en presenteren je ook deze maand hun selectie van de nieuwste tracks. Hieronder de top 3 bass music releases in augustus 2022 van onze Huisspecialist Daan Coerver. En de bijgewerkte Spotify-lijst met nog méér nieuwe muziek.

CaitC, Raid:Zero – Play (Raid:Zero remix)

LUX Music

Op 18 augustus kwam lokale dj/producer CaitC met haar eigen remix EP op LUX Music met onder anderen deze remix van ‘Play‘ door Raid:Zero.

De plaat heeft onwijs veel progressie en is lekker afwisselend. Door de vele verschillende secties in de eerste drop blijf je geboeid en telkens op een andere manier geprikkeld. Ook de overgang naar de tweede drop, die ook weer totaal anders klinkt, is perfect uitgevoerd. Al met al een puike plaat dus.


Insideinfo – Seducer

RAM Records

RAM Records is één van de bekendste drum ’n bass labels in Europa en om hun 30ste verjaardag te vieren, bracht Insideinfo op 19 augustus een dubbel release uit genaamd ‘Seducer/Man With A Bomb‘.

Seducer is by far m’n favoriete track van de twee. De focus ligt voornamelijk op de drums en ritmes. In deze plaat kan je namelijk compleet verdwalen. ‘Man With A Bomb’ is dan weer een iets hardere plaat. Deze zou het live waarschijnlijk heel goed doen. Beide zijn in ieder geval meer dan de moeite waard om te checken.


GRiZ, TVBOO – Bass Music

WAKAAN

GRiZ is zonder twijfel één van mijn favoriete bass artiesten. Zijn tunes zijn super vibey en zijn sound is onmiskenbaar. Ook in deze nieuwe plaat met TVBOO hoor je dit weer perfect terug.

Deze tune heeft een super relaxte vibe. Ik zou je dan ook sterk aan kunnen raden om onder het genot van de laatste zomerse zonnestralen dit plaatje even door je speakers te blazen.


Spotify-lijst én meer releases

Naast de Releases stellen onze Huisgidsen ook een Spotify-lijst samen van 2 tot 3 uur, die zij minimaal één keer per maand updaten. Daarin hoor je uiteraard hun top 3, maar ook andere nieuwe muziek die je niet mag missen. Ook Daan heeft zijn eigen bass-playlist voor TIOH gemaakt:

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Daan Coerver
Daan Coerver
Bass head en student journalistiek, die voor corona bijna iedere vrijdag en zaterdag met het grootste plezier events vol smerige deuntjes bezocht, om even keihard uit z’n plaat te gaan. Luistert inmiddels meer genres dan enkel drum ’n bass of dupstep, de stijlen die hij covert voor TIOH. Wil jij dat Daan verslag komt doen van jouw festival of evenement? Of heb jij nieuwe drum ’n bass of dupstep releases voorbij zien komen die zeker niet mogen ontbreken in zijn maandelijkse top-3? Tip dan nu de redactie van This Is Our House.

Gerelateerd

Gladde paling over zijn releaseparty, mijlpalen en nieuwe album

Binnen het Nederlandse bass landschap is er het laatste jaar een nieuwe grootheid opgestaan. Met herkenbare, nostalgische elementen die...

Top 3 bass music releases in juni 2022: dit zijn de beste tracks

Elke maand komen er honderden nieuwe releases uit. En iedere maand staan tientallen nieuwe artiesten op met nieuwe muziek....