vrijdag, december 8, 2023
HomeGenresHardstyleDe top 3 hardstyle releases in juli 2022: dit zijn de beste...

De top 3 hardstyle releases in juli 2022: dit zijn de beste tracks

Elke maand komen er honderden nieuwe releases uit. En elke maand staan er tientallen nieuwe artiesten op met nieuwe muziek. Het grote aanbod maakt het lastig om de pareltjes eruit te pikken. De experts van This Is Our House reiken je de helpende hand en presenteren je elke maand hun top 3 van nieuwe releases. Hieronder de top 3 van Peter de Valck op het gebied van hardstyle in juli 2022. En de bijgewerkte Spotify-lijst met nog méér nieuwe muziek.

Wasted Penguinz & D-Charged – City Lights

DIRTY WORKZ

De Zweedse combinatie Wasted Penguinz en D-Charged laat met haar ‘pasgeboren kindje’, genaamd City Lights, hardop van zich horen. Het solo verdergaan van Pontuz Bergman (Wasted Penguinz) in 2020 heeft de act bepaald geen windeieren gelegd!

- Advertisement -

De ultra-euforische melodieën van Wasted Penguinz en de krachtige kicks van D-Charged zijn samengesmolten tot de nieuwste, glanzende parel van het Dirty Workz muzieklabel.


Bass Modulators – ‘Last Day’ & ‘Legacy’

Q-DANCE

Het Haarlemse duo Bass Modulators draait al meer dan vijftien (!) jaar mee in de hardstyle scene. Daarmee hebben de heren een discografie opgebouwd waar je u tegen zegt.

Jaarlijks brengen Roland Evers en Rick Buijtenhek zo’n handjevol tracks uit, waarbij de kwaliteit ontzettend hoog ligt. “Kwaliteit boven kwantiteit”, is een gezegde dat hun op het lijf is geschreven.

I’ll find another high
I was falling, but I’ll fly
It’s now or never
I will spend my time
Like it’s the last day of my life

‘Bass Modulators – Last Day’

De snelheid van het releasen verbaasde ons bij This Is Our House dan ook enigszins. In een tijdsbestek van slechts acht dagen kwamen Bass Modulators met deze twee meesterwerken aanzetten: ‘Last Day’ en ‘Legacy’. Welke track heeft jullie voorkeur!?


B-Front & DV8 – We Will Never Break (WiSH Outdoor Anthem 2022)

ROUGHSTATE

Na een wervelende editie van WiSH Outdoor Festival 2022 kunnen wij er eigenlijk niet omheen. Het anthem van B-Front en DV8 ‘We Will Never Break’ completeert de top 3 hardstyle releases in juli 2022.

Het samenspel tussen de Brabantse bondgenoten is ongeëvenaard en klinkt als een klok. De dubbele dosis drive en sferische uithalen geproduceerd door Bob, in combinatie met het krachtige stemgeluid van Peter, zorgen voor een anthemwaardig themalied dat een poos in onze hoofden zal doordreunen.

Check hieronder de sfeerbeelden van het anthem tijdens WiSH!


Spotify-lijst hardstyle releases

Naast de Releases stellen onze Huisgidsen ook een Spotify-lijst samen van 2 tot 3 uur, die zij minimaal één keer per maand updaten. Daarin hoor je uiteraard hun top 3, maar ook andere nieuwe muziek die je niet mag missen. Ook Peter heeft zijn eigen hardstyle-playlist voor TIOH gemaakt:


Meer tips over hardstyle?

Check hier de eerdere hardstyle tips van Peter de Valck en check hier andere tips over hardstyle. Check ook de overige maandtips en releases van onze Huisgenoten. Wekelijks het laatste dancenieuws van This Is Our House ontvangen in je mailbox? Meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief!

- Advertisement -

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Peter de Valck
Peter de Valck
Creatieve contentmarketeer, energieke evenementenorganisator, socialmediagoeroe, sportfanaat en (Hard) Dance liefhebber, die niet alleen de bal naar de juiste kleur weet te spelen, maar ook het spelen met woorden tot een handelsmerk heeft bekroond. U vraagt, Peter schrijft! Wil jij dat Peter verslag komt doen van jouw festival of evenement? Of heb jij nieuwe hardstyle of hardcore releases voorbij zien komen die zeker niet mogen ontbreken in zijn maandelijkse top-3? Tip dan nu de redactie van This Is Our House.

Gerelateerd

PLOEGENDIENST 2018: Duurzaam, gezellig en hard overwerken

Bij PLOEGENDIENST werken ze (letterlijk en figuurlijk) hard door. De vierde editie van het tot in de puntjes uitgedachte...

Het beste van Het Huis, voordat we stoppen: 8 jaar TIOH in 8 top-items

Na ruim 8 jaar komt op 1 september een einde aan This Is Our House. We gaan door als...