woensdag, februari 28, 2024
HomeGenresHardstyleDe top 3 hardstyle releases in maart 2023: dit zijn de beste...

De top 3 hardstyle releases in maart 2023: dit zijn de beste tracks

Elke maand komen er honderden nieuwe releases uit. En elke maand staan er tientallen nieuwe artiesten op met nieuwe muziek. Het grote aanbod maakt het lastig om de pareltjes eruit te pikken. De experts van This Is Our House reiken je de helpende hand en presenteren je elke maand hun top 3 van nieuwe releases. Hieronder de top 3 van Peter de Valck op het gebied van hardstyle in maart 2023. En de bijgewerkte Spotify-lijst met nog méér nieuwe muziek.

Refuzion – Made Of Stars

DIRTY WORKZ

De Noor Benjamin Sahba, beter bekend als Refuzion, werd in 2015 ontdekt door Dirty Workz. Dat het platenlabel een oog voor talent heeft moge duidelijk zijn!

Tientallen soloreleases en collabs verder weet Refuzion ons andermaal te verrassen met deze ultra-euforische melodielijnen en pakkende vocalen. Wat ons betreft zijn beste (kunst)werk tot nu toe!

- Advertisement -

B-Front & Sound Rush ft. XCEPTION – Gates To Kingdom

Q-DANCE

Brabants trots. Een sferische samenwerking tussen de tweelingbroers van Sound Rush en eindbaas B-Front. Het is een Qlimax-productie pur sang, waarbij het beste van twee werelden samenkomt tot één kloppend geheel.

Uiteraard mag het hartstochtelijke stemgeluid van XCEPTION niet onbenoemd en ongehoord blijven!

Whispers from guardians of the light
The gates have opened
Lighting up the dead of night
Back to freedom
The gates to kingdom

B-Front & Sound Rush ft. XCEPTION – Gates To Kingdom

D-Sturb – Impact (Playground 01 OST)

END OF LINE

De kick is het fundamentele element in een hardstyle track. Als je een overdosis aan krachtige kicks wilt, ben je bij deze solorelease van D-Sturb aan het juiste adres.

‘Impact’ is de eerste OST (original soundtrack) in D-Sturb’s splinternieuwe serie ‘Playground’. Wij zijn nu al enorm benieuwd naar numero twee!


Spotify-lijst hardstyle releases

Naast de Releases stellen onze Huisgidsen ook een Spotify-lijst samen van 2 tot 3 uur, die zij minimaal één keer per maand updaten. Daarin hoor je uiteraard hun top 3, maar ook andere nieuwe muziek die je niet mag missen. Ook Peter heeft zijn eigen hardstyle-playlist voor TIOH gemaakt:


Meer tips over hardstyle?

Check hier de eerdere hardstyle tips van Peter de Valck en check hier andere tips over hardstyle. Check ook de overige Maandtips en Releases van onze Huisgenoten. Wekelijks het laatste dancenieuws van This Is Our House ontvangen in je mailbox? Meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief!

- Advertisement -

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Peter de Valck
Peter de Valck
Creatieve contentmarketeer, energieke evenementenorganisator, socialmediagoeroe, sportfanaat en (Hard) Dance liefhebber, die niet alleen de bal naar de juiste kleur weet te spelen, maar ook het spelen met woorden tot een handelsmerk heeft bekroond. U vraagt, Peter schrijft! Wil jij dat Peter verslag komt doen van jouw festival of evenement? Of heb jij nieuwe hardstyle of hardcore releases voorbij zien komen die zeker niet mogen ontbreken in zijn maandelijkse top-3? Tip dan nu de redactie van This Is Our House.

Gerelateerd