zondag, oktober 1, 2023
HomeGenresHardstyleDe top 3 hardstyle releases van mei 2022: dit zijn de beste...

De top 3 hardstyle releases van mei 2022: dit zijn de beste tracks

Elke maand komen er honderden nieuwe releases uit. En elke maand staan er tientallen nieuwe artiesten op met nieuwe muziek. Het grote aanbod maakt het lastig om de pareltjes eruit te pikken. De experts van This Is Our House reiken je de helpende hand en presenteren je elke maand hun top 3 van nieuwe releases. Hieronder de top 3 van Peter de Valck op het gebied van hardstyle in mei 2022. En de bijgewerkte Spotify-lijst met nog méér nieuwe muziek.

Solstice & Philip Matta – You’ll Know The Way

DIRTY WORKZ

Dat er iedere maand een euforische parel wordt uitgebracht op Dirty Workz is inmiddels een zekerheid. In mei 2022 staan het Spaanse supertalent Solstice en songwriter annex vocalist Philip Matta in onze schijnwerpers.

- Advertisement -

‘You’ll Know The Way’ is een track waarbij je heerlijk kunt wegdromen en alle zorgen even kan vergeten. Solstice bewijst met deze release eens te meer dat de euforische hardstyle sound springlevend is!


Brennan Heart & Clockartz – What You Give Is What You Get

I AM HARDSTYLE

Deze kei-interessante collab tussen Brennan Heart en Clockartz springt er in de nog jonge meimaand met kop en schouders bovenuit. De combinatie van opbouwende breaks, vocalen met een kraakheldere boodschap, trance-invloeden en een onverwachtse outro maken de track tot een kloppend geheel.

It’s not a secret what you radiate
Is a world that your energy can generate
Put your heart in the center of your mindset
What you give is what you get


Radical Redemption – Hard To Tell

MINUS IS MORE

Als Radical Redemption met een nieuwe release komt, is het belangrijk om er eens goed voor te gaan zitten en om de oren te spitsen. De muzikaal begaafde Joey van Ingen haalt zijn inspiratie vaak uit andere muziekgenres. Zo bevat zijn nagelnieuwe nummer ‘Hard To Tell’ vocal-invloeden van Notorious B.I.G. en een melodie die iets weg heeft van ‘The Prodigy – Omen‘.

De vioolklanken zetten meteen de juiste toon en raken een emotionele snaar. Maak ’t of kraak ’t, maar deze stijl van Radical bevalt ons wel!


Spotify-lijst hardstyle releases

Naast de Releases stellen onze Huisgidsen ook een Spotify-lijst samen van 2 tot 3 uur, die zij minimaal één keer per maand updaten. Daarin hoor je uiteraard hun top 3, maar ook andere nieuwe muziek die je niet mag missen. Ook Peter heeft zijn eigen hardstyle-playlist voor TIOH gemaakt:


Meer tips over hardstyle?

Check hier de eerdere hardstyle tips van Peter de Valck en check hier andere tips over hardstyle. Check ook de overige maandtips en releases van onze Huisgenoten. Wekelijks het laatste dancenieuws van This Is Our House ontvangen in je mailbox? Meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief!

- Advertisement -

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Peter de Valck
Peter de Valck
Creatieve contentmarketeer, energieke evenementenorganisator, socialmediagoeroe, sportfanaat en (Hard) Dance liefhebber, die niet alleen de bal naar de juiste kleur weet te spelen, maar ook het spelen met woorden tot een handelsmerk heeft bekroond. U vraagt, Peter schrijft! Wil jij dat Peter verslag komt doen van jouw festival of evenement? Of heb jij nieuwe hardstyle of hardcore releases voorbij zien komen die zeker niet mogen ontbreken in zijn maandelijkse top-3? Tip dan nu de redactie van This Is Our House.

Gerelateerd

De oordoppentest: welke partyplug is het fijnst?

Een kwart van de jongeren in Nederland heeft gehoorschade en met dat feit is het belang van het dragen...

Overlijden hardstyle-dj Delete slaat in als een bom

Met grote verslagenheid heeft de dancewereld kennisgenomen van en gereageerd op het overlijden van Ryan Biggs, beter bekend als...