Nieuwe EDM & future house releases in september: de top 3 van Juliano van der Knaap

-

Home » Music » Releases » Nieuwe EDM & future house releases in september: de top 3 van Juliano van der Knaap

Elke maand komen er honderden nieuwe releases uit. En iedere maand staan tientallen nieuwe artiesten op met nieuwe muziek. Het grote aanbod maakt het lastig om de pareltjes eruit te pikken. De Huisgidsen van This Is Our House reiken je de helpende hand en presenteren je elke maand hun top 3 van nieuwe releases. Hieronder de persoonlijke top 3 van Juliano van der Knaap van EDM & future house releases in september, én de bijgewerkte Spotify-lijst met nog méér nieuwe muziek.

Oliver Heldens & Roger Sanchez – Another Chance

Ministry of Sound Recordings

Ik begin de top 3 met mijn favoriet van deze maand! Nummer 1-hit ‘Another Chance’ van dance-legende Roger Sanchez wordt namelijk twintig jaar oud en dat kon niet onopgemerkt blijven. Niemand minder dan Rotterdammer Oliver Heldens stak het nummer in een nieuw jasje.

De plaat is uitgebracht op het iconische label van Ministry of Sound en bevat een unieke twist met geluiden die Heldens in zijn tracks gebruikt.

Je wordt van begin tot eind meegenomen in het dromerige nummer met prachtige zweverige synths. Het luisteren waard dus!


Armin van Buuren & Steve Aoki

Armada Music

Dance-iconen Armin van Buuren en Steve Aoki hebben een uniek EDM-anthem voor je gecreëerd. De twee staan natuurlijk al lang aan de top van de ‘game’ maar een samenwerking was er tot nu toe nog niet. Fans kunnen nu dus opgelucht ademhalen, want ‘Music Means Love Forever’ kwam afgelopen vrijdag uit.

Na een opbouw vol bombarie knalt de drop er meteen in. Het heeft een interessante melodie: het bestaat namelijk uit een synth met stemgeluiden, wat mij zelf heel erg doet denken aan – ken je ‘m nog? – ‘Toulouse‘ van Nicky Romero. Een megahit uit 2012. De tweede drop heeft een geluid wat de dj’s écht kenmerkt en vult het nummer daarmee perfect aan.


Riton & RAYE – I Don’t Want You

Ministry of Sound Recordings

Als derde release heb ik een remake van een bekende house-classic. Dominica maakte in 1995 de klapper ‘Gotta Let You Go‘. Vandaag de dag is het nog steeds een van de grootste dancenummers en producer Riton heeft hier zijn eigen draai aan gegeven.

Hij scoorde natuurlijk al een megahit met zijn remix ‘Friday‘ en sinds kort is zijn nieuwe hit ‘I Don’t Want You’ uit. Samen met zangeres RAYE, die het op dit moment super doet, maakten ze een vernieuwende remake die een grote kans maakt voor een plekje in de hitlijsten. Een plaat om in de gaten te houden dus!


Spotify-lijst EDM en future house releases

Naast de top 3 nieuwe releases stellen onze Huisgidsen ook een Spotify-lijst samen van 2 tot 3 uur die zij minimaal één keer per maand updaten. Daarin hoor je uiteraard hun top 3, maar ook andere nieuwe muziek die je niet mag missen. De EDM & future house releases in september:

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Juliano van der Knaap
Juliano van der Knaap
Journalist in opleiding, die al van jongs af aan een grote passie heeft voor de dancescene. Zijn voorkeur gaat uit naar house en techno. Maandelijks geeft hij op This Is Our House tips over de beste releases op het gebied van EDM en Future House. Wil jij dat Juliano verslag komt doen van jouw festival of evenement? Of heb jij nieuwe EDM of Future House releases voorbij zien komen die zeker niet mogen ontbreken in zijn maandelijkse top-3? Tip dan nu de redactie van This Is Our House.

Gerelateerd

Trance in februari: dit is de top 3 releases van Erwin Herkelman

Elke maand komen er honderden nieuwe releases uit. En iedere maand staan tientallen nieuwe artiesten op met verse muziek....

EDM in januari: de top 3 van Juliano van der Knaap

Elke maand komen er honderden nieuwe releases uit. En iedere maand staan tientallen nieuwe artiesten op met nieuwe muziek....