donderdag, oktober 5, 2023

De top 3 EDM releases in oktober 2022: dit zijn de beste tracks

-

Home » Music » Releases » De top 3 EDM releases in oktober 2022: dit zijn de beste tracks

Elke maand komen er honderden nieuwe releases uit. En iedere maand staan tientallen nieuwe artiesten op met nieuwe muziek. Het grote aanbod maakt het lastig om de pareltjes eruit te pikken. De Huisgidsen van This Is Our House reiken je de helpende hand en presenteren je ook deze maand hun selectie van de nieuwste tracks. Hieronder de top 3 EDM music releases in oktober 2022 van onze Huisspecialist Juliano van der Knaap. En de bijgewerkte Spotify-lijst met nog méér nieuwe muziek.

Malaa x DJ Snake x Yung Felix – Deep

In mijn EDM-tips van vorige maand behandelde ik het nieuwe album van Malaa. Een van de nummers uit het project trok meteen mijn aandacht. Het is namelijk een collab met the legendary DJ Snake én wat vooral opvalt is dat Yung Felix onderdeel is van de plaat!

We kennen deze Nederlandse producer natuurlijk van zijn enorme hits in met de grootste rappers uit ons land, waar hij af en toe ook house-beats voor produceert. Deze bijzondere samenwerking met DJ Snake en Malaa, was voor mij dan ook een verrassing. Het nummer smaakt naar meer; hij staat bij mij regelmatig op repeat. Ik hoop dat er binnenkort meer van dit soort clubtracks van hem aankomen!


ACRAZE – Believe (ft. Goodboys)

Vorig jaar kwam de track ‘Do It To It‘ uit. De track van Charlie Duncker, beter bekend als ACRAZE, ging heel de wereld over. Het kreeg support van de allergrootste namen, werd grijs gedraaid op de radio en heeft op het moment meer dan 500 miljoen streams. Voor zijn nieuwste release heeft hij hulp ingeschakeld van Goodboys. De twee getalenteerde artiesten maakten o.a. ‘Lose Control’ en ‘Piece Of Your Heart’.

ACRAZE en Goodboys hebben hun krachten gebundeld en het eindresultaat is ‘Believe’. Een emotionele track met een strak ritme, euforische melodieën en vocalen.


Bakermat – Joy (ft. Ann Nesby)

Bakermat staat wereldwijd bekend om zijn feel-good muziek. Zijn recent uitgekomen plaat, genaamd ‘Joy’, is een samenwerking met zangeres Ann Nesby. Een Amerikaanse zangeres, met een krachtige stem, die maar liefst twee Grammy’s heeft gewonnen. De track heeft een zomers sfeertje. Erg fijn tijdens deze koude dagen. Checken dus!


Spotify-lijst EDM releases

Naast de Releases stellen onze Huisgidsen ook een Spotify-lijst samen van 2 tot 3 uur die zij minimaal één keer per maand updaten. Daarin hoor je uiteraard hun top 3, maar ook andere nieuwe muziek die je niet mag missen. Ook Juliano heeft zijn eigen EDM-playlist voor TIOH gemaakt:

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Juliano van der Knaap
Juliano van der Knaap
Journalist in opleiding, die al van jongs af aan een grote passie heeft voor de dancescene. Zijn voorkeur gaat uit naar house en techno. Maandelijks geeft hij op This Is Our House tips over de beste releases op het gebied van EDM en Future House. Wil jij dat Juliano verslag komt doen van jouw festival of evenement? Of heb jij nieuwe EDM of Future House releases voorbij zien komen die zeker niet mogen ontbreken in zijn maandelijkse top-3? Tip dan nu de redactie van This Is Our House.

Gerelateerd

Het beste van Het Huis, voordat we stoppen: 8 jaar TIOH in 8 top-items

Na ruim 8 jaar komt op 1 september een einde aan This Is Our House. We gaan door als...

Tijdperk TIOH eindigt na 8 jaar: Dit waren de hoogtepunten van Mark van Bergen

Op 1 juli bestond This Is Our House 8 jaar. Het was meteen onze laatste verjaardag, want per 1...