maandag, december 4, 2023

De top 3 EDM releases in september 2022: dit zijn de beste tracks

-

Home » Music » Releases » De top 3 EDM releases in september 2022: dit zijn de beste tracks

Elke maand komen er honderden nieuwe releases uit. En iedere maand staan tientallen nieuwe artiesten op met nieuwe muziek. Het grote aanbod maakt het lastig om de pareltjes eruit te pikken. De Huisgidsen van This Is Our House reiken je de helpende hand en presenteren je ook deze maand hun selectie van de nieuwste tracks. Hieronder de top 3 EDM music releases in september 2022 van onze Huisspecialist Juliano van der Knaap. En de bijgewerkte Spotify-lijst met nog méér nieuwe muziek.

Supermode – Tell Me Why (Meduza Remix)

Axtone

Run awayyyy, turn awayyyy.‘ ‘Tell Me Why’ is een van de meest iconische platen uit de dance-geschiedenis, geproduceerd door Supermode. Een project dat toentertijd gecreëerd werd door Axwell en Steve Angello, leden van Swedish House Mafia. De remake komt uit 2006 en is al meerdere malen geremixt.

Deze maand kwam er een nieuwe edit uit van het nummer op het label van Axwell, oftewel Axtone, door niemand minder dan de heren van Meduza. De hitmachines én remix-koningen hebben de track een make-over gegeven en het klinkt geweldig.


Maroox – Easy

Generation Hex

Dit jaar werd ‘Generation Hex’ gelanceerd. Hét nieuwe sublabel van HEXAGON met innovatie releases. Begin september kwam daarop de clubplaat ‘Easy’ uit, geproduceerd door Maroox.

Maroox, afkomstig uit Duitsland, verdiepte zich op zijn veertiende al in dance-muziek, verzorgt voorprogramma’s voor grote dj-namen en had op zijn vijftiende al een samenwerking met Tujamo en No Signe. Hij is een nieuwe bries in de de scene en maakt unieke bass-house nummers. Als je daar van houdt, is het checken van zijn nieuwe track de moeite zeker waard!


Oliver Heldens & Warner Case – I Believe In Ghosts

Heldeep Records

Als afsluiter een opvallende plaat! Oliver Heldens verrast zijn luisteraars met ‘Believe In Ghosts’. Fans weten nog heel goed hoe de dj doorbrak met zijn future house-sound. Zijn nieuwe plaat, in samenwerking met Warner Case, brengt je in een klap weer terug naar die tijd.

De melodie en de sfeer klinken als de releases die hij aan het begin van zijn carrière uitbracht. Het voelt voor mij als een opvolger van Ghost, een track van Oliver uit 2016.


Spotify-lijst EDM releases

Naast de top 3 nieuwe releases stellen onze Huisgidsen ook een Spotify-lijst samen van 2 tot 3 uur die zij minimaal één keer per maand updaten. Daarin hoor je uiteraard hun top 3, maar ook andere nieuwe muziek die je niet mag missen. De EDM releases in september:

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Juliano van der Knaap
Juliano van der Knaap
Journalist in opleiding, die al van jongs af aan een grote passie heeft voor de dancescene. Zijn voorkeur gaat uit naar house en techno. Maandelijks geeft hij op This Is Our House tips over de beste releases op het gebied van EDM en Future House. Wil jij dat Juliano verslag komt doen van jouw festival of evenement? Of heb jij nieuwe EDM of Future House releases voorbij zien komen die zeker niet mogen ontbreken in zijn maandelijkse top-3? Tip dan nu de redactie van This Is Our House.

Gerelateerd

Het beste van Het Huis, voordat we stoppen: 8 jaar TIOH in 8 top-items

Na ruim 8 jaar komt op 1 september een einde aan This Is Our House. We gaan door als...

Tijdperk TIOH eindigt na 8 jaar: Dit waren de hoogtepunten van Mark van Bergen

Op 1 juli bestond This Is Our House 8 jaar. Het was meteen onze laatste verjaardag, want per 1...