zaterdag, september 30, 2023

De top 3 hardcore releases in juni 2022: dit zijn de beste tracks

-

Home » Music » Releases » De top 3 hardcore releases in juni 2022: dit zijn de beste tracks

Elke maand komen er honderden nieuwe releases uit. En iedere maand staan tientallen nieuwe artiesten op met nieuwe muziek. Het grote aanbod maakt het lastig om de pareltjes eruit te pikken. De Huisgidsen van This Is Our House reiken je de helpende hand en presenteren je ook deze maand hun selectie van de nieuwste tracks. Hieronder de top 3 hardcore releases in juni 2022 van onze Huisspecialist Joes Maas. En de bijgewerkte Spotify-lijst met nog méér nieuwe muziek.

Partyraiser – Crazy, Like Me!

Partyraiser Recordings

Inmiddels is het een standaard plaat geworden in de setjes van de grote uptempo-baas Partyraiser: Crazy, Like Me!‘. Toch blijft de response van het publiek telkens ontzettend hard. Mede door zijn enthousiaste fans heeft hij de release eerder dan gepland uitgebracht. Oorspronkelijk zou Partyraiser de track meenemen op zijn album.

Dat het publiek de track zo goed ontvangt, is niet gek. De track heeft pakkende vocals en de kicks zijn sterk afwisselend, waardoor de track de gehele tijd spannend blijft.


Angerfist & Tieum – Sock It (Hatred Edit)

In een genre waar de meeste tracks steeds meer op elkaar beginnen te lijken, blijven de heren van Hatred trouw aan hun eigen stijl. En die is heerlijk! Het origineel is natuurlijk niet te overtreffen, maar deze edit komt toch aardig in de buurt. Het toffe aan de edit vind ik de dat ze het origineel in zijn waarde hebben gelaten. De juiste elementen komen terug, met een paar frisse aanvullingen.


Tripped – Industrial Power Hugs

Madback Records

De plaat zal waarschijnlijk niet helemaal binnen het hardcore genre vallen, hij neigt zelfs meer richting de techno. Toch is het mijn favoriete plaat binnen deze top 3 en vind ik het zonde om hem niet mee te nemen. Mede omdat ik een groot fan ben van Tripped’s werk. Met name op het label Madback Records. Waar hij samen met KRTM als labeleigenaar fungeert.

‘Industrial Power Hugs’ is in feite 7 minuten lang knallen. De drive is perfect en de brakes zorgen voor een juiste afstemming. Niet alleen het muzikale gedeelte is dik in orde, maar ook het artwork is minstens zo mooi. Ook het artwork is een resultaat van Tripped’s creativiteit. Hij is de artiest achter het handgeschilderde artwork.


Spotify-lijst hardcore releases

Naast de Releases stellen onze Huisgidsen ook een Spotify-lijst samen van 2 tot 3 uur, die zij minimaal één keer per maand updaten. Daarin hoor je uiteraard hun top 3, maar ook andere nieuwe muziek die je niet mag missen. Ook Joes heeft zijn eigen hardcore-playlist voor TIOH gemaakt:

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Joes Maas
Joes Maas
Joes is een échte hardcore liefhebber met een grote passie voor de early hardcore, maar ook in de hedendaagse hardcore kan hij zichzelf helemaal vinden. Joes zal binnen TIOH dan ook vooral over de hardcore gaan schrijven en jullie op de hoogte houden van het laatste nieuws. Heb je zelf interessant nieuws voorbij zien komen rondom de hardcore? Tip dan nu de redactie van This Is Our House.

Gerelateerd

Het beste van Het Huis, voordat we stoppen: 8 jaar TIOH in 8 top-items

Na ruim 8 jaar komt op 1 september een einde aan This Is Our House. We gaan door als...

Tijdperk TIOH eindigt na 8 jaar: Dit waren de hoogtepunten van Mark van Bergen

Op 1 juli bestond This Is Our House 8 jaar. Het was meteen onze laatste verjaardag, want per 1...