zaterdag, februari 24, 2024

De top 3 hardcore releases in maart 2023: dit zijn de beste tracks

-

Home » Music » Releases » De top 3 hardcore releases in maart 2023: dit zijn de beste tracks

Elke maand komen er honderden nieuwe releases uit. En iedere maand staan tientallen nieuwe artiesten op met nieuwe muziek. Het grote aanbod maakt het lastig om de pareltjes eruit te pikken. De Huisgidsen van This Is Our House reiken je de helpende hand en presenteren je ook deze maand hun selectie van de nieuwste tracks. Hieronder de top 3 hardcore releases in maart 2023 van onze Huisspecialist Joes Maas. En de bijgewerkte Spotify-lijst met nog méér nieuwe muziek.

Rodox Trading – Mind Opener

Mokum Records

Mokum Records, een van de oudste hardcore labels, bracht afgelopen maand weer een nieuwe release uit. Mind Opener is afkomstig van de Deense DJ & producer Rodox Trading. Opnieuw is deze track te herkennen aan de energierijke Rodox Trading formule. Het tempo is perfect en de kicks explosief. Aan de melodie hoef je bij de Deen al helemaal niet te twijfelen, die is altijd top-of-the-league.


Nightshift – Welcome to the 90’s

Dogfight Records

De afgelopen maand was een prima periode voor liefhebbers van early hardcore, met ook het Italiaanse hardcore label Dogfight Records dat een eerbetoon bracht aan de jaren 90. Nightshift dook de geschiedenisboeken in en creëerde een heerlijke EP met drie tracks, waarvan de titeltrack favoriet bleek te zijn.

‘Welcome to the 90’s’ is een echte oldschool track met tal van elementen die je terugbrengen naar die legendarische periode. Nightshift heeft het voor elkaar gekregen om die unieke sfeer van destijds te vangen en in een fris jasje te steken. Dit is precies wat hardcore fans nodig hebben om die nostalgische gevoelens weer tot leven te wekken.


Da Mouth of Madness & Vandal!sm – Gabberhouse

Frenchcore Worldwide / Undergroundtekno

Eindelijk is het zover: Gabberhouse is online! De track heeft al geruime tijd in de lucht gehangen en Vandal!sm wist het telkens weer te verwerken in zijn sets, maar een releasedatum leek maar niet te komen. Maar nu is het zover en de track knalt nog steeds zo hard als een jaar geleden! Deze gabberhouse stijl in een nieuw jasje is iets waar ik wel aan kan wennen. Het knalt, heeft energie en Da Mouth of Madness op de vocals zorgen voor een heerlijke vibe.


Spotify-lijst hardcore releases

Naast de Releases stellen onze Huisgidsen ook een Spotify-lijst samen van 2 tot 3 uur die zij minimaal één keer per maand updaten. Daarin hoor je uiteraard hun top 3, maar ook andere nieuwe muziek die je niet mag missen. Ook Joes heeft zijn eigen hardcore-playlist voor TIOH gemaakt:

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Joes Maas
Joes Maas
Joes is een échte hardcore liefhebber met een grote passie voor de early hardcore, maar ook in de hedendaagse hardcore kan hij zichzelf helemaal vinden. Joes zal binnen TIOH dan ook vooral over de hardcore gaan schrijven en jullie op de hoogte houden van het laatste nieuws. Heb je zelf interessant nieuws voorbij zien komen rondom de hardcore? Tip dan nu de redactie van This Is Our House.

Gerelateerd

Het beste van Het Huis, voordat we stoppen: 8 jaar TIOH in 8 top-items

Na ruim 8 jaar komt op 1 september een einde aan This Is Our House. We gaan door als...

Tijdperk TIOH eindigt na 8 jaar: Dit waren de hoogtepunten van Mark van Bergen

Op 1 juli bestond This Is Our House 8 jaar. Het was meteen onze laatste verjaardag, want per 1...