De top 3 hardcore releases in november 2022: dit zijn de beste tracks

-

Home » Music » Releases » De top 3 hardcore releases in november 2022: dit zijn de beste tracks

Elke maand komen er honderden nieuwe releases uit. En iedere maand staan tientallen nieuwe artiesten op met nieuwe muziek. Het grote aanbod maakt het lastig om de pareltjes eruit te pikken. De Huisgidsen van This Is Our House reiken je de helpende hand en presenteren je ook deze maand hun selectie van de nieuwste tracks. Hieronder de top 3 hardcore releases in november 2022 van onze Huisspecialist Joes Maas. En de bijgewerkte Spotify-lijst met nog méér nieuwe muziek.

Vandal!sm – Ride With Me

Barbaric Records

De producer uit Breda bracht weer eens uptempo-pareltje uit. Het begint bijna een gewoonte voor hem te worden. Ditmaal had Barbaric Records de eer om Vandal!sm’s nieuwste werk ‘Ride With Me’ uit te brengen. Het is een heerlijk voorproefje op zijn album, wat er nu langzaamaan toch aan zit te komen.

De vocals komen voort uit het muziekstuk van Young Buck ‘Shorty Wanna Ride’. Ze zijn speels verwerkt in de track, maar komen toch volledig tot hun recht. De kicks zijn, zo als altijd, ook dik in orde.


Faniac & Pdevil – Shanti

Ouwe Stijl Is Botergeil – The Compilation 2022

Gepaard met de 15-jarige jubileum editie van Strength Of Unity, bracht de organisatie een nieuwe compilatie-CD uit. Het album telt 18 nummers, gevuld met de hardste early hardcore sound van nu. Publieksfavorieten als Drokz, Peckerhead en Pdevil zijn te vinden op het nieuwste werk van Strength Of Unity.

Faniac & Pdevil collaboreren hun stijlen met als resultaat een uiterst energierijke track: ‘Shanti’. Het begint met een frisse psychedelische intro, waarna de drop er extra euforisch in knalt.  


Starving Insect & Catscan – The Rainmaker

PRSPCT Recordings

Één van de grootste helden uit de millennium periode bracht afgelopen maand opnieuw een meesterwerk uit, in samenwerking met Starving Insect. Catscan zijn nieuwe track ‘The Rainmaker’ is vernieuwend, verassend, maar vooral heel hard. Catscan bewijst nog maar eens dat glorie en creativiteit niet vergaan.


Naast de Releases stellen onze Huisgidsen ook een Spotify-lijst samen van 2 tot 3 uur, die zij minimaal één keer per maand updaten. Daarin hoor je uiteraard hun top 3, maar ook andere nieuwe muziek die je niet mag missen. Ook Joes heeft zijn eigen hardcore-playlist voor TIOH gemaakt:

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Joes Maas
Joes Maas
Joes is een échte hardcore liefhebber met een grote passie voor de early hardcore, maar ook in de hedendaagse hardcore kan hij zichzelf helemaal vinden. Joes zal binnen TIOH dan ook vooral over de hardcore gaan schrijven en jullie op de hoogte houden van het laatste nieuws. Heb je zelf interessant nieuws voorbij zien komen rondom de hardcore? Tip dan nu de redactie van This Is Our House.

Gerelateerd

My Most Memorable Gig: Tellurian (NL)

Iedere dj heeft er minstens eentje: een unieke gig waarover hij of zij altijd nog op verjaardagsfeestjes vertelt. In...

De top 3 EDM releases in november 2022: dit zijn de beste tracks

Elke maand komen er honderden nieuwe releases uit. En iedere maand staan tientallen nieuwe artiesten op met nieuwe muziek....