zondag, oktober 1, 2023

De top 3 hardcore releases in september 2022: dit zijn de beste tracks

-

Home » Music » Releases » De top 3 hardcore releases in september 2022: dit zijn de beste tracks

Elke maand komen er honderden nieuwe releases uit. En iedere maand staan tientallen nieuwe artiesten op met nieuwe muziek. Het grote aanbod maakt het lastig om de pareltjes eruit te pikken. De Huisgidsen van This Is Our House reiken je de helpende hand en presenteren je ook deze maand hun selectie van de nieuwste tracks. Hieronder de top 3 hardcore releases in september 2022 van onze Huisspecialist Joes Maas. En de bijgewerkte Spotify-lijst met nog méér nieuwe muziek.

Dimitri K – Early Uptempo Mash

Offensive Rage Records

Al het recente geproduceerde werk van Dimitri K lijkt direct in een succes te veranderen, zo ook deze early uptempo mash-up. Een mix van nostalgische early hardcore tracks afgewisseld met de hardste uptempo kicks is ditmaal de succesformule.

De mash-up is uitgebracht op het label Offensive Rage, waar Cryogenic de rol als labelmanager vervult. Het is niet de eerste release van Dimitri K op het uptempo-label, Offensive Rage is vaak het platform voor zijn eigen singles én andere grote artiesten.


Korsakoff – The Limelight

Masters of Hardcore

Op 9 september bracht één van de queens van de hardcore haar nieuwe single ‘The Limelight’ uit. Als opvolger van haar vorige releases ‘Edison‘ en ‘The Sound Flow‘ is dit opnieuw een track met een euforisch randje.

Het eerste gedeelte ramt lekker door, waarna rustig de melodie wordt opgebouwd. Toch blijft de track verassend en refreshing.


Hatred – Lost Again

Annihilate Music

Mijn top 3 van september sluit ik af met een snoeiharde track van Hatred genaamd ‘Lost Again’. De track is snel, hard en vooral ruw. Met name het ruwe spreekt me erg aan, dat is iets wat ik erg waardeer in de stijl van Hatred.

Toch is het ook een frisse track door de vele verschillende elementen in het nummer, ook mede door de rustige en duistere vocal is het een erg prettige combinatie om naar te luisteren.


Naast de Releases stellen onze Huisgidsen ook een Spotify-lijst samen van 2 tot 3 uur, die zij minimaal één keer per maand updaten. Daarin hoor je uiteraard hun top 3, maar ook andere nieuwe muziek die je niet mag missen. Ook Joes heeft zijn eigen hardcore-playlist voor TIOH gemaakt:

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Joes Maas
Joes Maas
Joes is een échte hardcore liefhebber met een grote passie voor de early hardcore, maar ook in de hedendaagse hardcore kan hij zichzelf helemaal vinden. Joes zal binnen TIOH dan ook vooral over de hardcore gaan schrijven en jullie op de hoogte houden van het laatste nieuws. Heb je zelf interessant nieuws voorbij zien komen rondom de hardcore? Tip dan nu de redactie van This Is Our House.

Gerelateerd

Het beste van Het Huis, voordat we stoppen: 8 jaar TIOH in 8 top-items

Na ruim 8 jaar komt op 1 september een einde aan This Is Our House. We gaan door als...

Tijdperk TIOH eindigt na 8 jaar: Dit waren de hoogtepunten van Mark van Bergen

Op 1 juli bestond This Is Our House 8 jaar. Het was meteen onze laatste verjaardag, want per 1...