zondag, oktober 1, 2023

De top 3 hardcore releases van mei 2022: dit zijn de beste tracks

-

Home » Music » Releases » De top 3 hardcore releases van mei 2022: dit zijn de beste tracks

Elke maand komen er honderden nieuwe releases uit. En iedere maand staan tientallen nieuwe artiesten op met nieuwe muziek. Het grote aanbod maakt het lastig om de pareltjes eruit te pikken. De Huisgidsen van This Is Our House reiken je de helpende hand en presenteren je ook deze maand hun selectie van de nieuwste tracks. Hieronder de top 3 hardcore releases in mei 2022 van onze Huisspecialist Joes Maas. En de bijgewerkte Spotify-lijst met nog méér nieuwe muziek.

Invade – Fuck Up The Game

Neophyte Records

Hardcore in zijn puurste vorm! Invade toont met zijn laatste release aan dat ook jong talent hoge ogen kan gooien in de mainstream hardcore. ‘Fuck Up The Game’ is een unieke combinatie tussen de moderne hardcore en elementen uit de millenium hardcore.

Kwalitatief is het een ontzettend sterke track, iets wat erg uniek is aangezien de lat binnen de mainstream hardcore al erg hoog ligt. Dat Invade een stuk meer eer verdient is dan ook een ding wat zeker is, het belooft veel goeds voor de toekomst.


Juliëx & Sjammienators – Da Funk

Barbaric Records

Een aantal maanden geleden bracht Sjammienators het nieuws dat hij een punt achter zijn DJ carrière zet, gelukkig zet hij zijn loopbaan als producer wel voort. Dat die een geweldige producer is bewijst hij nog maar eens met een nieuw album samen met Juliëx.

Het meest enthousiast ben ik over de track ‘Da Funk‘ waar de typerende Sjammienators stijl in terug komt. Hij ragt heerlijk door en de distortion maakt de track helemaal af. Het gehele album is verder het checken waard!


The Innocent – Blow The Speakers

Upnext Records

The Innocent heeft de eer gekregen om de debuuttrack van het nieuwe label Upnext Records te mogen produceren, een taak die hij meer dan voldoende volbracht heeft! De primeur op het label weerspiegelt de visie van het label perfect door verschillende kicks te verwerken in de track. De sample blijft nog dagenlang in je hoofd hangen en de gehele vibe is erg aangenaam.

Upnext Records is een nieuw label dat zich richt op de nieuwe talenten binnen het hardcore genre. Ze supporten creatieve vrijheid en zetten zich in voor elke stijl binnen de hardcore. Echter stopt het niet wanneer de taak als label is voltooid, maar ondersteunen ze de artiest door het maken van presskits, het aanbieden van nuttige connecties en organiseren ze kleine evenementen waar het talent zijn skills kan laten zien.

Stilzitten is een ding wat ze zeker niet doen. De volgende release staat gepland voor 20 mei en is een frenchcore track van Dolle Juin.


Spotify-lijst hardcore releases

Naast de Releases stellen onze Huisgidsen ook een Spotify-lijst samen van 2 tot 3 uur, die zij minimaal één keer per maand updaten. Daarin hoor je uiteraard hun top 3, maar ook andere nieuwe muziek die je niet mag missen. Ook Joes heeft zijn eigen hardcore-playlist voor TIOH gemaakt:

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Joes Maas
Joes Maas
Joes is een échte hardcore liefhebber met een grote passie voor de early hardcore, maar ook in de hedendaagse hardcore kan hij zichzelf helemaal vinden. Joes zal binnen TIOH dan ook vooral over de hardcore gaan schrijven en jullie op de hoogte houden van het laatste nieuws. Heb je zelf interessant nieuws voorbij zien komen rondom de hardcore? Tip dan nu de redactie van This Is Our House.

Gerelateerd

Het beste van Het Huis, voordat we stoppen: 8 jaar TIOH in 8 top-items

Na ruim 8 jaar komt op 1 september een einde aan This Is Our House. We gaan door als...

Tijdperk TIOH eindigt na 8 jaar: Dit waren de hoogtepunten van Mark van Bergen

Op 1 juli bestond This Is Our House 8 jaar. Het was meteen onze laatste verjaardag, want per 1...