woensdag, december 6, 2023
HomeGenresHardstyleDe top 3 hardstyle releases in februari 2023: dit zijn de beste...

De top 3 hardstyle releases in februari 2023: dit zijn de beste tracks

Elke maand komen er honderden nieuwe releases uit. En elke maand staan er tientallen nieuwe artiesten op met nieuwe muziek. Het grote aanbod maakt het lastig om de pareltjes eruit te pikken. De experts van This Is Our House reiken je de helpende hand en presenteren je elke maand hun top 3 van nieuwe releases. Hieronder de top 3 van Peter de Valck op het gebied van hardstyle in februari 2023. En de bijgewerkte Spotify-lijst met nog méér nieuwe muziek.

Demi Kanon ft. Ava Silver – Million Miles

SPEQTRUM

Na een (radio)stilte is TIOH back on track met de hardstyle releases in februari 2023.

- Advertisement -

Demi Kanon is geen onbekende naam in onze hitparade en laat ook in 2023 meteen van zich horen met zijn nieuwste (solo)release.

Zweef weg met dit dromerige deuntje van Demi Kanon en Ava Silver. ‘Million Miles’ is uitgebracht op ‘Q-dance presents SPEQTRUM’.


Bass Modulators ft. Alpha – Bass Squad

SCANTRAXX

Bass Modulators keert terug op het oude nest bij Scantraxx. Met deze ‘binnenkomer’, een knaller van formaat, weet Rick Buijtenhek meteen de aandacht van de hardstyle-minnende menigte op zich te vestigen.

Bass Modulators, oorspronkelijk een duo, besloot in 2022 uit elkaar te gaan. Met ‘Bass Squad’ is er een nieuwe periode aangebroken, die staat voor een frisse start, in een vertrouwde omgeving mét een gloednieuw geluid.


Warface – Sky Fall

END OF LINE

Warface staat steevast garant voor snoeiharde kicks. Echter, deze rauwdouwer heeft bij zijn splinternieuwe solorelease daarnaast ook catchy vocalen én een machtige melodie weten toe te voegen tot één kloppend geheel. Een parelachtige productie!


Spotify-lijst hardstyle releases

Naast de Releases stellen onze Huisgidsen ook een Spotify-lijst samen van 2 tot 3 uur, die zij minimaal één keer per maand updaten. Daarin hoor je uiteraard hun top 3, maar ook andere nieuwe muziek die je niet mag missen. Ook Peter heeft zijn eigen hardstyle-playlist voor TIOH gemaakt:


Meer tips over hardstyle?

Check hier de eerdere hardstyle tips van Peter de Valck en check hier andere tips over hardstyle. Check ook de overige maandtips en releases van onze Huisgenoten. Wekelijks het laatste dancenieuws van This Is Our House ontvangen in je mailbox? Meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief!

- Advertisement -

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Peter de Valck
Peter de Valck
Creatieve contentmarketeer, energieke evenementenorganisator, socialmediagoeroe, sportfanaat en (Hard) Dance liefhebber, die niet alleen de bal naar de juiste kleur weet te spelen, maar ook het spelen met woorden tot een handelsmerk heeft bekroond. U vraagt, Peter schrijft! Wil jij dat Peter verslag komt doen van jouw festival of evenement? Of heb jij nieuwe hardstyle of hardcore releases voorbij zien komen die zeker niet mogen ontbreken in zijn maandelijkse top-3? Tip dan nu de redactie van This Is Our House.

Gerelateerd

Extrema Outdoor maakt overweldigend sterke line-up bekend voor de twaalfde editie

Eén blik op de line-up zegt genoeg. In het laatste weekend van mei gaat het donderen aan de plas...

Overlijden hardstyle-dj Delete slaat in als een bom

Met grote verslagenheid heeft de dancewereld kennisgenomen van en gereageerd op het overlijden van Ryan Biggs, beter bekend als...