maandag, maart 4, 2024
HomeGenresHardstyleDe top 3 hardstyle releases in oktober 2022: dit zijn de beste...

De top 3 hardstyle releases in oktober 2022: dit zijn de beste tracks

Elke maand komen er honderden nieuwe releases uit. En elke maand staan er tientallen nieuwe artiesten op met nieuwe muziek. Het grote aanbod maakt het lastig om de pareltjes eruit te pikken. De experts van This Is Our House reiken je de helpende hand en presenteren je elke maand hun top 3 van nieuwe releases. Hieronder de top 3 van Peter de Valck op het gebied van hardstyle in oktober 2022. En de bijgewerkte Spotify-lijst met nog méér nieuwe muziek.

Demi Kanon & Adrenalize – Hide Away

SCANTRAXX

Na hun eerste veelbelovende samenwerking ‘Silhouette’ ontmoetten de melodiemeesters elkaar weer in de studio voor collab-ronde twee. Adrenalize en Demi Kanon weten met ‘Hide Away’ het beste van twee werelden samen te laten vloeien tot een track van ultra-euforische proporties.

- Advertisement -

Catchy, droomachtig, euforisch, hoopvol, humeuropbeurend, warm én zomers. Het is slechts een greep uit de enorme hoeveelheid woorden om deze prachtparel te omschrijven.


Wildstylez – Hero

ART OF CREATION

Alles wat Joram Metekohy, alom bekend als Wildstylez, aanraakt, verandert in vierentwintigkaraats goud. Deze nieuwbakken solorelease genaamd ‘Hero’ wordt omarmd als een ‘heldendaad’.

De tijdloze en typische Wildstylez-vibes doen ons even terugkeren naar het verleden.

We all need a hero
Bigger than us all
Someone who can make us
stronger for the fight
So that we can win the war

‘Wildstylez – Hero’

Repeller – Ancient Evil E.P.

SPOONTECH RECORDS

Drie knallers (en een Epiloque) van formaat op één Extended Play, uitgebracht op het stevige Spoontech Records label. Repeller is de naam die liefhebbers van duistere hardstyle nauwlettend in de gaten moeten houden! Het is een E.P. die niet zal misstaan tijdens Halloween.

De gelijknamige track ‘Ancient Evil’ bevat – naast de duistere sferen – angstaanjagende kicks en verdient met stip een plaats in onze hardstyle releases in oktober 2022.

“There are much more stories to tell…”


Spotify-lijst hardstyle releases

Naast de Releases stellen onze Huisgidsen ook een Spotify-lijst samen van 2 tot 3 uur, die zij minimaal één keer per maand updaten. Daarin hoor je uiteraard hun top 3, maar ook andere nieuwe muziek die je niet mag missen. Ook Peter heeft zijn eigen hardstyle-playlist voor TIOH gemaakt:


Meer tips over hardstyle?

Check hier de eerdere hardstyle tips van Peter de Valck en check hier andere tips over hardstyle. Check ook de overige maandtips en releases van onze Huisgenoten. Wekelijks het laatste dancenieuws van This Is Our House ontvangen in je mailbox? Meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief!

- Advertisement -

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Peter de Valck
Peter de Valck
Creatieve contentmarketeer, energieke evenementenorganisator, socialmediagoeroe, sportfanaat en (Hard) Dance liefhebber, die niet alleen de bal naar de juiste kleur weet te spelen, maar ook het spelen met woorden tot een handelsmerk heeft bekroond. U vraagt, Peter schrijft! Wil jij dat Peter verslag komt doen van jouw festival of evenement? Of heb jij nieuwe hardstyle of hardcore releases voorbij zien komen die zeker niet mogen ontbreken in zijn maandelijkse top-3? Tip dan nu de redactie van This Is Our House.

Gerelateerd