dinsdag, oktober 3, 2023
HomeGenresHardstyleDe top 3 hardstyle releases in september 2022: dit zijn de beste...

De top 3 hardstyle releases in september 2022: dit zijn de beste tracks

Elke maand komen er honderden nieuwe releases uit. En elke maand staan er tientallen nieuwe artiesten op met nieuwe muziek. Het grote aanbod maakt het lastig om de pareltjes eruit te pikken. De experts van This Is Our House reiken je de helpende hand en presenteren je elke maand hun top 3 van nieuwe releases. Hieronder de top 3 van Peter de Valck op het gebied van hardstyle in september 2022. En de bijgewerkte Spotify-lijst met nog méér nieuwe muziek.

Jay Reeve ft. Elyn – The Dance Is Ours

DIRTY WORKZ

Julien ‘Jay Reeve‘ Raasing en Manon ‘Elyn‘ Warink scoren na hun beproefde samenwerkingen ‘Ignite The Fire‘ en ‘Our Reality‘ weer een nieuwe hit van hetzelfde kwaliteitskaliber.

- Advertisement -

Euforische hardstyle is springlevend en dat wordt met deze humeuropwekkende track met tranceachtige sounds andermaal bewezen.

‘The Dance Is Ours’ verdient met stip een plek in onze top 3 hardstyle releases in september 2022!


Aftershock ft. Last Word – Legacy

ART OF CREATION

Vanaf het moment dat Aftershock zijn identiteit onthulde en tekende bij het Art of Creation label leek alles op zijn plaats te vallen. Wesley Fanger gaat keihard in 2022 en heeft begin september zijn zevende release van het jaar uitgebracht.

De krachtige kicks in combinatie met een machtige melodie en volhardende rapvocalen van Last Word zijn (doel)treffend.

WHILE YOU LEAVE A LEGACY
THEY WON’T LEAVE A TRACE

‘Aftershock ft. Last Word – Legacy’

B-Front & Toneshifterz – Thundercloud (Not Alone)

ROUGHSTATE

Deze collab van twee voormalige Fusion Records vrienden stelt zich kandidaat voor de TOTY (Track Of The Year). De kenmerkende elementen in de sounds van zowel B-Front als Toneshifterz hoor je meteen terug in deze prachtparel.

‘Thundercloud’ raakt de juiste, ‘gevoelige’ snaar. Right in the feels!


Spotify-lijst hardstyle releases

Naast de Releases stellen onze Huisgidsen ook een Spotify-lijst samen van 2 tot 3 uur, die zij minimaal één keer per maand updaten. Daarin hoor je uiteraard hun top 3, maar ook andere nieuwe muziek die je niet mag missen. Ook Peter heeft zijn eigen hardstyle-playlist voor TIOH gemaakt:


Meer tips over hardstyle?

Check hier de eerdere hardstyle tips van Peter de Valck en check hier andere tips over hardstyle. Check ook de overige maandtips en releases van onze Huisgenoten. Wekelijks het laatste dancenieuws van This Is Our House ontvangen in je mailbox? Meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief!

- Advertisement -

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Peter de Valck
Peter de Valck
Creatieve contentmarketeer, energieke evenementenorganisator, socialmediagoeroe, sportfanaat en (Hard) Dance liefhebber, die niet alleen de bal naar de juiste kleur weet te spelen, maar ook het spelen met woorden tot een handelsmerk heeft bekroond. U vraagt, Peter schrijft! Wil jij dat Peter verslag komt doen van jouw festival of evenement? Of heb jij nieuwe hardstyle of hardcore releases voorbij zien komen die zeker niet mogen ontbreken in zijn maandelijkse top-3? Tip dan nu de redactie van This Is Our House.

Gerelateerd

Overlijden hardstyle-dj Delete slaat in als een bom

Met grote verslagenheid heeft de dancewereld kennisgenomen van en gereageerd op het overlijden van Ryan Biggs, beter bekend als...

SIL IN BERLIJN #4: Feesten als een Berliner

This Is Our House-presentator Silvana verblijft deze maanden in Berlijn, vanwege een stage. Ons kan ze natuurlijk niet missen,...