zaterdag, februari 24, 2024

De top 3 melodic house releases in maart 2023: dit zijn de beste tracks

-

Home » Music » Releases » De top 3 melodic house releases in maart 2023: dit zijn de beste tracks

Elke maand komen er honderden nieuwe releases uit. En iedere maand staan tientallen nieuwe artiesten op met nieuwe muziek. Het grote aanbod maakt het lastig om de pareltjes eruit te pikken. De Huisgidsen van This Is Our House reiken je de helpende hand en presenteren je ook deze maand hun selectie van de nieuwste tracks. Hieronder de top 3 melodic house releases in maart 2023 van onze Huisspecialist Peter Dijk. En de bijgewerkte Spotify-lijst met nog méér nieuwe muziek.


Reset Robot – Service

Pokerflat Recordings

Labelbaas Steve Bug stond al eens eerder in onze tiplijst genoteerd. De oprichter van Pokerflat recordings is inmiddels een vaste waarde in het melodic house genre. Met Reset Robot’s Service wordt opnieuw een fantastische track aan het toch al rijke oeuvre toegevoegd. Een heerlijke track met dubby invloeden en verrassende wendingen.


Cristoph – Saints & Sinners

Consequence of Society Records

Cristoph zorgt met Saints & Sinners voor een overvalste knalplaat. Na een kale opbouw met een pulserende kickdrum en een droge hihat wordt de track langzaam verder uitgebouwd naar een onvervalste climax. Een heerlijke plaat van de man uit Newcastle die we vast nog veel zullen terughoren op de festivalweides.


Talal – Etiler (Original Mix)

JOOF Recordings

Talal levert met Etiler een diepe track af die onder je huid kruipt. Aan de hand van een meesterlijke opgebouwd geheel neemt hij je als luisteraar mee op reis. Dieper dan dit wordt het niet. Het is niet voor niets dat zijn tracks support krijgen van o.a. Joris Voorn, Guy J. Schitterende muziek.   


Spotify-lijst én meer releases

Naast de Releases stellen onze Huisgidsen ook een Spotify-lijst samen van 2 tot 3 uur, die zij minimaal één keer per maand updaten. Daarin hoor je uiteraard hun top 3, maar ook andere nieuwe muziek die je niet mag missen. Ook Peter heeft zijn eigen melodic house-playlist voor TIOH gemaakt:

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Peter Dijk
Peter Dijk
Verzamelaar pur sang sinds zijn kindertijd. Liefhebber van vele muziekstijlen, maar van elektronische in het bijzonder - en dan weer de diepe melodische house en techno voorop. Altijd op zoek naar de nieuwste releases. Wil jij dat Peter verslag komt doen van jou festival of evenement? Of heb jij nieuwe melodic house of techno releases voorbij zien komen die zeker niet mogen ontbreken in zijn maandelijkse top-3? Tip dan nu de redactie van This Is Our House.

Gerelateerd

Het beste van Het Huis, voordat we stoppen: 8 jaar TIOH in 8 top-items

Na ruim 8 jaar komt op 1 september een einde aan This Is Our House. We gaan door als...

Tijdperk TIOH eindigt na 8 jaar: Dit waren de hoogtepunten van Mark van Bergen

Op 1 juli bestond This Is Our House 8 jaar. Het was meteen onze laatste verjaardag, want per 1...