vrijdag, december 8, 2023

Nieuwe bass muziek releases in februari: de top 3 van Daan Coerver

-

Home » Music » Releases » Nieuwe bass muziek releases in februari: de top 3 van Daan Coerver

Elke maand komen er honderden nieuwe releases uit. En iedere maand staan tientallen nieuwe artiesten op met nieuwe muziek. Het grote aanbod maakt het lastig om de pareltjes eruit te pikken. De experts van This Is Our House reiken je de helpende hand en presenteren je elke maand hun top 3 aan favoriete nieuwe releases. Hieronder de persoonlijke top 3 van Daan Coerver van bass music releases in februari, én de bijgewerkte Spotify-lijst met nog méér nieuwe muziek.

Calyx & TeeBee – Anything for Attention

Ram Records

Calyx & TeeBee kwamen voor het eerst samen in 2004 en vandaag de dag zijn ze bijna niet meer weg te denken uit de drum ’n bass wereld. Hun nieuwe plaat ‘Anything for Attention‘ bewijst maar weer wat voor een talent deze mannen bij zich dragen.

De vocal in de intro van de track is gelijk één van mijn favoriete elementen. Vanuit deze lay back intro bouwt het nummer rustig op naar een funky drop met veel bass en een origineel ritme. Dus ga er even lekker voor zitten, zet je koptelefoon op en geniet.


Kompany, Hi i’m Ghost – Gunshots

Never Say Die Records

‘Nekwervelverlies’ is niet uitgesloten bij deze dijk van een plaat. Kompany en High i’m Ghost staan beide bekend om hun harde, boze dubstep tracks en bundelen nu hun krachten. De track is een ontlading van energie en perfect voor een stevige reling. Ik kan dan ook niks anders zeggen dan dat ik niet kan wachten om dit een keer, door een echte speaker, live te horen!


Phibes – Unite VIP

Phat Planet

Om de top 3 van deze maand af te sluiten, heb ik een lekker ‘vibey jump up’ nummertje voor jullie uitgelicht. Phibes bracht onlangs zijn nieuwe track Unite – VIP uit op Phat Planet. De track heeft lekker snelle drums en een dom lompe bass. Kortom; de succesformule voor een heerlijk avondje raven.


Spotify-lijst bass music releases

Naast de top-3 nieuwe releases stellen onze Huisgidsen ook een Spotify-lijst samen van 2 tot 3 uur die zij minimaal één keer per maand updaten. Daarin hoor je uiteraard hun top-3, maar ook andere nieuwe muziek die je niet mag missen. De bass music releases in februari:

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Daan Coerver
Daan Coerver
Bass head en student journalistiek, die voor corona bijna iedere vrijdag en zaterdag met het grootste plezier events vol smerige deuntjes bezocht, om even keihard uit z’n plaat te gaan. Luistert inmiddels meer genres dan enkel drum ’n bass of dupstep, de stijlen die hij covert voor TIOH. Wil jij dat Daan verslag komt doen van jouw festival of evenement? Of heb jij nieuwe drum ’n bass of dupstep releases voorbij zien komen die zeker niet mogen ontbreken in zijn maandelijkse top-3? Tip dan nu de redactie van This Is Our House.

Gerelateerd

Het beste van Het Huis, voordat we stoppen: 8 jaar TIOH in 8 top-items

Na ruim 8 jaar komt op 1 september een einde aan This Is Our House. We gaan door als...

Tijdperk TIOH eindigt na 8 jaar: Dit waren de hoogtepunten van Mark van Bergen

Op 1 juli bestond This Is Our House 8 jaar. Het was meteen onze laatste verjaardag, want per 1...