zaterdag, februari 24, 2024

Nieuwe EDM & Future House releases in augustus: de top 3 van Juliano van der Knaap

-

Home » Music » Releases » Nieuwe EDM & Future House releases in augustus: de top 3 van Juliano van der Knaap

Elke maand komen er honderden nieuwe releases uit. En iedere maand staan tientallen nieuwe artiesten op met nieuwe muziek. Het grote aanbod maakt het lastig om de pareltjes eruit te pikken. De Huisgidsen van This Is Our House reiken je de helpende hand en presenteren je elke maand hun top 3 van nieuwe releases. Hieronder de persoonlijke top 3 van Juliano van der Knaap van EDM & Future House releases in augustus, én de bijgewerkte Spotify-lijst met nog méér nieuwe muziek.

Navos & HARLEE – You & I

Universal Music

Het zomerweer is op het moment toch wel een beetje te regenachtig. Deze release zorgt er echter voor dat het zonnetje naar je toe komt! ‘You & I’ van Navos en zangeres HARLEE geeft je namelijk hét zomergevoel met de vrolijke piano, de lekkere bassline en de fijne vocalen.

Dj/producer Navos, afkomstig uit het Britse Liverpool, kreeg flink wat naamsbekendheid door zijn release ‘Believe Me‘. Grappig feitje: dit nummer werd in enorm veel video’s gebruikt op het populaire TikTok, wat ervoor heeft gezorgd dat de plaat tegen de 40 miljoen streams aan zit op Spotify.

Gaat zijn nieuwe release ‘You & I’ nét zo viraal als monsterhit ‘Believe Me’? Als het aan mij ligt zeker wel!


W&W, Sandro Silva, Justin Prime – This Is Our Legacy

Rave Culture

Zoals we weten ligt het nachtleven nog steeds zo goed als stil. Maar dat wil niet zeggen dat er geen dansbare muziek uitgebracht wordt! EDM-grootheden W&W, Sandro Silva en Justin Prime gingen de studio in en creëerden de knaller ‘This Is Our Legacy’.

Welcome to the rave culture, this is our legacy

De artiesten achter het nummer worden gezien als de experts binnen het big room genre. Een collab tussen de heren kón daarom niet ontbreken. De release is een ideaal big room-anthem voor een festival en heeft de ultieme, herkenbare Rave Culture sound (het label van W&W).


Yves V, Robert Falcon, Jimmy Clash – Forget You

Spinnin’ Records

We sluiten de top 3 af met een steengoede track van Yves V, Robert Falcon en Jimmy Clash. De plaat heet ‘Forget You’ en vond zijn plekje op ’s werelds grootste dancelabel: Spinnin’ Records.

Alhoewel het nummer start met een vrij rustige, omhoog gepitchte vocaal, hakt er na een poosje een duistere, sterke melodie in die veel belooft. En de drop laat zien dat dat zeker zo is!

Het doet denken aan de nieuwe Future Rave-stijl van David Guetta en MORTEN. Lees hierover meer in dit artikel.


Spotify-lijst EDM en future house releases

Naast de top 3 nieuwe releases stellen onze Huisgidsen ook een Spotify-lijst samen van 2 tot 3 uur die zij minimaal één keer per maand updaten. Daarin hoor je uiteraard hun top 3, maar ook andere nieuwe muziek die je niet mag missen. De EDM & future house releases in augustus:

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Juliano van der Knaap
Juliano van der Knaap
Journalist in opleiding, die al van jongs af aan een grote passie heeft voor de dancescene. Zijn voorkeur gaat uit naar house en techno. Maandelijks geeft hij op This Is Our House tips over de beste releases op het gebied van EDM en Future House. Wil jij dat Juliano verslag komt doen van jouw festival of evenement? Of heb jij nieuwe EDM of Future House releases voorbij zien komen die zeker niet mogen ontbreken in zijn maandelijkse top-3? Tip dan nu de redactie van This Is Our House.

Gerelateerd

EDM in januari: de top 3 van Juliano van der Knaap

Elke maand komen er honderden nieuwe releases uit. En iedere maand staan tientallen nieuwe artiesten op met nieuwe muziek....

Afteren met huisgenoten: Dit zijn onze EDM hoogtepunten van 2021

Wat waren in 2021 de absolute EDM hoogtepunten? In een serie ‘Afters’ maken de muzikale specialisten van TIOH nog...