donderdag, oktober 5, 2023

Nieuwe hardcore releases: de top 3 van Joes Maas – maart

-

Home » Music » Releases » Nieuwe hardcore releases: de top 3 van Joes Maas – maart

Elke maand komen er honderden nieuwe releases uit. En iedere maand staan tientallen nieuwe artiesten op met nieuwe muziek. Het grote aanbod maakt het lastig om de pareltjes eruit te pikken. De Huisgidsen van This Is Our House reiken je de helpende hand en presenteren je ook in maart hun top 3 van nieuwe releases. Hieronder de top 3 op het gebied van hardcore in maart van onze Huisspecialist Joes Maas. En de bijgewerkte Spotify-lijst met nog méér nieuwe muziek.

Broken Minds – Bomb Bass Boom

Masters of Hardcore

In mijn voorgaande top 3 sprak ik met veel lof over het nieuwste werk van Mad Dog, wat helemaal past binnen de nieuwe trend; downtempo. Ook in deze lijst met persoonlijke favorieten mag deze trend niet uit blijven. Dit keer zijn het de mannen van Broken Minds die het aantal beats per minute naar beneden draaiden met hun track Bomb Bass Boom.

Zoals de titel al doet vermoeden, knalt de track ontzettend hard. Wat ik vooral heel uniek vind is het feit dat ze early kicks erin hebben weten te verwerken én het ook nog een zeer positieve bijdrage levert. Tussendoor komt er nog een futuristische melodielijn om de hoek kijken, die de track helemaal af maakt.


MissBehave & Hellcreator – Dreaming Of The Future

Hellcreator is een artiest die ik al langere tijd in de gaten houd en steeds meer begin te waarderen. Het is een producer met ontzettend veel creativiteit, wat die uit in zijn early terror en early hardcore producties. Zijn nieuwste track, in samenwerking met MissBehave, slaat echter alles. Het is lang geleden dat ik zo overspoeld werd door een track, met name de drop op 2:43 is magisch!


Painbringer – Still Raving

Rave Instinct

Om in de trend van de magische melodielijnen te blijven sluit ik mijn top 3 af met het nieuwste werk van Painbringer; Still Raving. Wederom is het een track met vreselijk veel gevoel in de drop en een opbouw waar je u tegen zegt.

Still Raving is terug te vinden op de ‘Still Raving And Still Evil‘ EP, uitgebracht op het label Rave Instinct. De andere helft van de EP bestaat uit de track ‘Still Evil‘ en is ook zeker het checken waard.


Spotify-lijst hardcore releases

Naast de top 3 nieuwe releases stellen onze Huisgidsen ook een Spotify-lijst samen van 2 tot 3 uur, die zij minimaal één keer per maand updaten. Daarin hoor je uiteraard hun top 3, maar ook andere nieuwe muziek die je niet mag missen. Ook Joes Maas heeft zijn eigen hardcore-playlist voor TIOH gemaakt, dit zijn al zijn hardcore releases in maart:

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Joes Maas
Joes Maas
Joes is een échte hardcore liefhebber met een grote passie voor de early hardcore, maar ook in de hedendaagse hardcore kan hij zichzelf helemaal vinden. Joes zal binnen TIOH dan ook vooral over de hardcore gaan schrijven en jullie op de hoogte houden van het laatste nieuws. Heb je zelf interessant nieuws voorbij zien komen rondom de hardcore? Tip dan nu de redactie van This Is Our House.

Gerelateerd

Het beste van Het Huis, voordat we stoppen: 8 jaar TIOH in 8 top-items

Na ruim 8 jaar komt op 1 september een einde aan This Is Our House. We gaan door als...

Tijdperk TIOH eindigt na 8 jaar: Dit waren de hoogtepunten van Mark van Bergen

Op 1 juli bestond This Is Our House 8 jaar. Het was meteen onze laatste verjaardag, want per 1...