maandag, december 4, 2023

Nieuwe hardcore releases van april 2022: de top 3 van Joes Maas

-

Home » Music » Releases » Nieuwe hardcore releases van april 2022: de top 3 van Joes Maas

Elke maand komen er honderden nieuwe releases uit. En iedere maand staan tientallen nieuwe artiesten op met nieuwe muziek. Het grote aanbod maakt het lastig om de pareltjes eruit te pikken. De Huisgidsen van This Is Our House reiken je de helpende hand en presenteren je ook in maart hun top 3 van nieuwe releases. Hieronder de top 3 op het gebied van hardcore in april van onze Huisspecialist Joes Maas. En de bijgewerkte Spotify-lijst met nog méér nieuwe muziek.

Rodox Trading – Pure Energy (Weeb Mix)

Cyndium Records

Een aantal maanden geleden hoorde ik ‘Pure Energy (Weeb Mix)’ voor het eerst voorbij komen in een ‘Toxic Sickness Guest Mix‘, gedraaid door de Deense artiest zelf. Gelijk was ik verkocht aan het nummer. Met name de constante drive trok mijn aandacht.

Op 15 april publiceerde Cyndium Records de track in combinatie met de gehele nieuwe EP van Rodox Trading. Ook de andere tracks ‘Not Life As We Know It‘ en ‘Motherfuck Yeah‘ zijn van de hoogste kaliber binnen de early hardcore en zijn zeker een aanrader.


Sefa – Killing In The Name

Sefa Music

Met het festivalseizoen in aantocht brengt pionier Sefa zijn tweede album uit: Klaagzang. De afgelopen jaren heeft de pas 21-jarige producer een innoverend album opgenomen met een orkest aan live-instrumenten. Afgewisseld met een hoog aantal BPM zijn alle instrumenten op het album live vastgelegd – zelfs het iconische geluid van het orgel uit de Martinikerk in Groningen met meer dan 500 jaar aan geschiedenis, is te horen op het album.

Het hoogtepunt van dit album is voor mij de track ‘Killing In The Name‘. De zware kicks in combinatie met de meeslepende vocals uiten zich in een bak van energie. Exact waar een plaat naar mijn mening aan moet voldoen.


Spitnoise – Armageddon

Snakepit Music

Na een aantal jaar succesvolle evenementen en cd’s compilaties op de markt te hebben gebracht, breidt Snakepit uit doormiddel van hun muzieklabel: Snakepit Music. De primeur op het label is gelijk een knaller van niemand minder dan Spitnoise.

Armagaddon is een uitstekende uptempo-plaat die de visie van de organisatie perfect weerspiegeld: ‘The need for speed’.


Spotify-lijst hardcore releases

Naast de top 3 nieuwe releases stellen onze Huisgidsen ook een Spotify-lijst samen van 2 tot 3 uur, die zij minimaal één keer per maand updaten. Daarin hoor je uiteraard hun top 3, maar ook andere nieuwe muziek die je niet mag missen. Ook Joes Maas heeft zijn eigen hardcore-playlist voor TIOH gemaakt, dit zijn al zijn hardcore releases in april:

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Joes Maas
Joes Maas
Joes is een échte hardcore liefhebber met een grote passie voor de early hardcore, maar ook in de hedendaagse hardcore kan hij zichzelf helemaal vinden. Joes zal binnen TIOH dan ook vooral over de hardcore gaan schrijven en jullie op de hoogte houden van het laatste nieuws. Heb je zelf interessant nieuws voorbij zien komen rondom de hardcore? Tip dan nu de redactie van This Is Our House.

Gerelateerd

Het beste van Het Huis, voordat we stoppen: 8 jaar TIOH in 8 top-items

Na ruim 8 jaar komt op 1 september een einde aan This Is Our House. We gaan door als...

Tijdperk TIOH eindigt na 8 jaar: Dit waren de hoogtepunten van Mark van Bergen

Op 1 juli bestond This Is Our House 8 jaar. Het was meteen onze laatste verjaardag, want per 1...