Nieuwe techno releases in oktober: De top 3 van Mae Marceau

-

Home » Music » Releases » Nieuwe techno releases in oktober: De top 3 van Mae Marceau

Elke maand komen er honderden nieuwe releases uit. En iedere maand staan tientallen nieuwe artiesten op met nieuwe muziek. Het grote aanbod maakt het lastig om de pareltjes eruit te pikken. De experts van This Is Our House reiken je de helpende hand en presenteren je elke maand hun top 3 aan favoriete nieuwe releases. Hieronder de persoonlijke top 3 van Mae Marceau van de techno releases in oktober, én de bijgewerkte Spotify-lijst met nog méér nieuwe muziek.

Jullie moesten even langer wachten op de beste techno releases van deze maand maar geloof mij maar: het was het wachten absoluut de moeite waard want wat zijn er veel fijne platen uitgekomen! Ik vond het nog lastig kiezen maar hier dan mijn top 3:

Stef Mendesidis – Wurlitzer Machinery

Klockworks

Toen ik deze plaat voor het eerst hoorde, wist ik gelijk dat dat mijn nummer 1 ging worden. Wat een plaat! Uitgebracht op het voor vele techno-liefhebbers bekende Klockworks label.

Met zijn diepe, pittige maar toch ook warme klanken is dit een heerlijke plaat die ik zeker onder de noemer ‘Berlijnse techno’ zou willen scharen. Check zeker ook de andere platen op dit album, met name ‘Sonica’ en ‘Profiler’ vind ik ook erg sterk.


Ayako Mori – We Are Rave

We Are Rave

Deze plaat is wel even een tandje pittiger dan de vorige. Het is dan ook niet heel gek dat hij op Beatport in de categorie Hard Techno valt… Deze gaat hard hoor, heerlijk! Niet al teveel poespas, sterke kick, lekkere FX, goeie percussie en een duister en rauw acid-geluid. Wat wil een mens nog meer tijdens peak time op een dansvloer? Niks wat mij betreft!


FJAAK – Lovers

Tresor Records

Ik heb even getwijfeld om deze plaat erbij te doen. Niet vanwege de kwaliteit – want daarmee zit het helemaal goed zoals altijd bij deze twee heren – maar omdat ik best wel vaak platen van FJAAK in mijn top 3 zet.

Goed, het is niet anders, want het is gewoon een heerlijke plaat. En de wereld mag best weten dat ik fan ben van dit duo! Ik ga heel goed op de kicks en percussie van deze plaat, en de main synth is fijn, heel groovy. Een uitstekende plaat om in een duistere set even tussendoor te gooien om wat lucht te creëren!


Spotify-lijst techno releases

Naast de top 3 nieuwe releases stellen onze Huisgidsen ook een Spotify-lijst samen van 2 tot 3 uur die zij minimaal één keer per maand updaten. Daarin hoor je uiteraard hun top 3, maar ook andere nieuwe muziek die je niet mag missen. De techno releases in oktober:


Meer tips over techno releases?

Lees hier de eerder getipte techno releases. Check ook de overige maandtips en releases van onze Huisgenoten.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Mae Marceau
Mae Marceau
Angelique a.k.a. dj/producer Mae Marceau, onze Huisgenoot met techno als specialisme! Nog maar kort geleden gooide ze haar carrière om, inmiddels geldt ze als een van dé opkomende namen in de Amsterdamse scene. Angelique won de dj-contest van Verknipt, draaide al in tal van clubs en was resident op AMW.FM = Amsterdams Most Wanted. Wil jij dat Angelique verslag komt doen van jouw festival of evenement? Of heb jij nieuwe techno releases voorbij zien komen die zeker niet mogen ontbreken in de maandelijkse top-3? Tip dan nu de redactie van This Is Our House

Gerelateerd

De top 3 hardstyle releases in juli 2022: dit zijn de beste tracks

Elke maand komen er honderden nieuwe releases uit. En elke maand staan er tientallen nieuwe artiesten op met nieuwe...

De top 3 hardstyle releases in juni 2022: dit zijn de beste tracks

Elke maand komen er honderden nieuwe releases uit. En elke maand staan er tientallen nieuwe artiesten op met nieuwe...