dinsdag, oktober 3, 2023

Top 3 bass music releases in juli 2022: dit zijn de beste tracks

-

Home » Music » Releases » Top 3 bass music releases in juli 2022: dit zijn de beste tracks

Elke maand komen er honderden nieuwe releases uit. En iedere maand staan tientallen nieuwe artiesten op met nieuwe muziek. Het grote aanbod maakt het lastig om de pareltjes eruit te pikken. De Huisgidsen van This Is Our House reiken je de helpende hand en presenteren je ook deze maand hun selectie van de nieuwste tracks. Hieronder de top 3 bass music releases in juli 2022 van onze Huisspecialist Daan Coerver. En de bijgewerkte Spotify-lijst met nog méér nieuwe muziek.

Ray Volpe – Laserbeam

disciple

Ray Volpe is een veelzijdige Amerikaanse dubstep producer met releases op labels als Never Say Die, Disciple en Subsidia. Een grote speler dus. Vermoedelijk heeft de producer/dj nu weer een hit gescoord met zijn laatste track ‘Laserbeam

Deze plaat schreeuwt ‘raven!’ voor mij. Het is dan ook heerlijk om dit live te horen. Ik wil wel alvast iedereen met een moshpitfobie waarschuwen. De moshende menigte zal met deze drop niet te stoppen zijn.


Slushii, Tokyo Machine – PEW PEW

Monstercat

Qua sound zou je kunnen zeggen dat Slushii en Tokyo Machine een match made in heaven zijn. Beide zijn het koningen in bass(house) maken met een one of a kind arcade/8-bit sfeer. Met gebundelde krachten kan het resultaat dan ook niks anders worden dan een absolute banger.

Deze nieuwe basshouse plaat genaamd ‘PEW PEW‘ is dan ook aan elke liefhebber aan te raden.


4B, Shaquille O’Neal, Trick Daddy – Shut Up

MACA

Sportfans zullen de basketballer Shaquille O’Neal vast wel kennen. Maar een onmiskenbaar nalatenschap in de sport gecreëerd te hebben, Maakt hij nu naam voor zichzelf in de dubstep scene als dj Diesel. Dit gaat hem met optredens op events als Tomorrowland en EDC dan ook zeker niet verkeerd af.

Zijn nieuwe plaat ‘Shut Up‘ in samenwerking met 4B verscheen op 8 juli en is weer snoeihard. Doe jezelf dus een plezier en mis deze hype niet!


Spotify-lijst én meer releases

Naast de Releases stellen onze Huisgidsen ook een Spotify-lijst samen van 2 tot 3 uur, die zij minimaal één keer per maand updaten. Daarin hoor je uiteraard hun top 3, maar ook andere nieuwe muziek die je niet mag missen. Ook Daan heeft zijn eigen bass-playlist voor TIOH gemaakt:

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Daan Coerver
Daan Coerver
Bass head en student journalistiek, die voor corona bijna iedere vrijdag en zaterdag met het grootste plezier events vol smerige deuntjes bezocht, om even keihard uit z’n plaat te gaan. Luistert inmiddels meer genres dan enkel drum ’n bass of dupstep, de stijlen die hij covert voor TIOH. Wil jij dat Daan verslag komt doen van jouw festival of evenement? Of heb jij nieuwe drum ’n bass of dupstep releases voorbij zien komen die zeker niet mogen ontbreken in zijn maandelijkse top-3? Tip dan nu de redactie van This Is Our House.

Gerelateerd

Bass music in april: de tips van Daan Coerver

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huisgidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en andere highlights. Daan...

Bass music in november: De tips van Daan Coerver

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huisgidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en andere highlights. Daan...