vrijdag, december 8, 2023

Nieuwe hardstyle releases: De top-3 van Mandy van der Donk en Peter de Valck – april

-

Home » Music » Releases » Nieuwe hardstyle releases: De top-3 van Mandy van der Donk en Peter de Valck – april

Elke maand komen er honderden nieuwe releases uit. En elke maand staan er tientallen nieuwe artiesten op met nieuwe muziek. Het grote aanbod maakt het lastig om de pareltjes eruit te pikken. De experts van This Is Our House reiken je de helpende hand en presenteren je elke maand hun top-3 van nieuwe releases. Hieronder de top-3 van Mandy van der Donk en Peter de Valck op het gebied van hardstyle en de bijgewerkte Spotify-lijst met nog méér nieuwe muziek.

Brennan Heart – Katana EP pt.1

I AM HARDSTYLE

Brennan Heart is ook onder zijn alter ego Blademasterz on fire en verrast hardstyle fans aller landen met maar liefst zes tracks op zijn nagelnieuwe EP Katana pt.1!

Numero één op de EP is er eentje om in te lijsten. De vocalen in ‘Shape Of The Heart’ in combinatie met de mooie melodielijnen zijn messcherp en raken de juiste snaar.

De titel ‘Oldskool & Acid’ verklapt precies waar de track voor staat: acid sounds uit de gloriejaren. Een samenwerking met niemand minder dan de ‘Queen of the Harder Styles’ (Lady) Dana. This. Is. Acid!

Onze huisschrijvers kunnen gewoonweg niet kiezen welke van deze nummers het állerbeste is. Welke track springt er voor jullie met kop én schouders bovenuit?

Fabian Bohn, kom maar op met part 2!


B-Front & Deluzion – Unfold Me

ROUGHSTATE

Vers van de produceerpers een collab tussen de heren van Deluzion en B-Front. De zweverige opbouw maakt je nieuwsgierig naar het vervolg van de track en bouwt een spanningsboog op die explodeert in de climax.

Een plaat waar je meters kippenvel van zult krijgen, wanneer je het voor het eerst live zal horen op een evenement.

Huisschrijver Mandy kan zich nog exact herinneren wanneer dit nummer voor het eerst op B-Front zijn Coffee Club door de koptelefoon te horen was. Alle aanwezigen waren meteen verkocht!

need you
FEEL you
hold me
unfold me


Rebelion – Ghost Of Us

SCANTRAXX

Na de vorige release van Rebelion (met Sound Rush), genaamd ‘Hypnotized‘, werden twee unieke stijlen samengesmolten. Nu volgt er alweer nieuwe muziek van de Schotse rauwdouwers! Begin april liet het duo al doorschemeren dat zij een regelrechte banger online gingen knallen. Onze gebeden werden gehoord, want gisteren is ‘Ghost Of Us’ uitgebracht.

De track begint duister en mysterieus met een kristalzuivere vocal die je meteen meezuigt in het nummer. De karakteistieke Rebelion kicks – die The Flying Scotsmen zo sieren – komen je linea recta tegemoet gevlogen. In het middenstuk is de melodie vlijmscherp, kraakhelder en komen alle sounds samen. Uiteraard sluiten Gary O’Dea, en Raymond Baird de track kneiterhard af door een extra tandje erbij te doen. Al met al weer een enorm lekkere ‘melodieuze’ rammer.

De video sluit ook perfect aan op de stijl van Rebelion en de algehele vibe die het nummer met zich meebrengt.


Spotify-lijst harde stijlen releases

Naast de top-3 nieuwe releases stellen onze Huisgidsen ook een Spotify-lijst samen van 2 tot 3 uur, die zij minimaal één keer per maand updaten. Daarin hoor je uiteraard hun top-3, maar ook andere nieuwe muziek die je niet mag missen. De harde stijlen releases voor deze maand:


Meer tips over hardstyle en hardcore?

Check hier de eerdere tips van Peter de Valck en Mandy van der Donk en check hier andere tips over hardstyle en hardcore. Check ook de overige maandtips en releases van onze Huisgenoten. Wekelijks het laatste dancenieuws van This Is Our House ontvangen in je mailbox? Meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Peter de Valck
Peter de Valck
Creatieve contentmarketeer, energieke evenementenorganisator, socialmediagoeroe, sportfanaat en (Hard) Dance liefhebber, die niet alleen de bal naar de juiste kleur weet te spelen, maar ook het spelen met woorden tot een handelsmerk heeft bekroond. U vraagt, Peter schrijft! Wil jij dat Peter verslag komt doen van jouw festival of evenement? Of heb jij nieuwe hardstyle of hardcore releases voorbij zien komen die zeker niet mogen ontbreken in zijn maandelijkse top-3? Tip dan nu de redactie van This Is Our House.

Gerelateerd

De top 3 hardstyle releases in maart 2023: dit zijn de beste tracks

Elke maand komen er honderden nieuwe releases uit. En elke maand staan er tientallen nieuwe artiesten op met nieuwe...

Hardstyle tips in oktober 2022: deze highlights mag je niet missen

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huisgidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en...