Nieuwe hardstyle en hardcore releases: De top-3 van Mandy van der Donk en Peter de Valck – december

-

Home » Music » Releases » Nieuwe hardstyle en hardcore releases: De top-3 van Mandy van der Donk en Peter de Valck – december

Elke maand komen er honderden nieuwe releases uit. En elke maand staan er tientallen nieuwe artiesten op met nieuwe muziek. Het grote aanbod maakt het lastig om de pareltjes eruit te pikken. De experts van This Is Our House reiken je de helpende hand en presenteren je elke maand hun top-3 van nieuwe releases. Hieronder de top-3 van Mandy van der Donk en Peter de Valck op het gebied van hardstyle en hardcore. Met deze maand voor het eerst ook een Spotify-lijst met nog méér nieuwe muziek.

B-Front – Thank God For Music

ROUGHSTATE

Na zeer recente collaboraties met Deetox, Brennan Heart en E-Force, komt eindbaas Bob van der Palen met soloplaten ‘Purest Heart’ en ‘Thank God For Music’ aanzetten.

Mr. Loudness releaset zijn tracks op het befaamde Roughstate label en brengt verrassend ouderwets niet één, niet twee, niet drie, maar zélfs vier platen uit op de gelijknamige Thank God For Music E.P. Een prachtig cadeau van de goedheiligman.

1. B-Front & Deetox – Cosmos
2. B-Front – Purest Heart
3. B-Front & E-Force – Faith & Insanity
4. B-Front – Thank God For Music

Die laatste is een karakteristieke B-Front soloplaat met een sferische opbouw, duistere vocalen, keiharde uithalen en rollende kicks die de krachtige climax vormgeven. Bovenstaande videoclip met beelden van zijn ultra-energieke optredens op stages als Defqon.1 en Qlimax doen ons verlangen naar betere dagen.

Thank B-Front for music. Amen!


Nosferatu – Sanctity of Space III: The Nebula

NEOPHYTE RECORDS

Dit is een bijzondere productie die je niet zo vaak voorbij ziet komen in de hardcore scene. Daardoor wordt ie meteen gebombardeerd tot kanshebber voor de originaliteitsprijs van 2020!

Nosferatu heeft er een voltallig ruimtethema erin weten te verwerken en bij het beluisteren voelt het net alsof je zelf in de ruimte aan het rondzweven bent. In zijn unieke ‘Sanctity of Space III’ project wordt ‘The Nebula’ vergezeld met zijn broertje ‘Meteoriod‘. Idem dito een knaller van formaat!

Erwin van Kan laat een ‘zachtere’ kant van zichzelf zien, dit in combinatie met filmische geluiden. Met als klap op de vuurpijl heeft de hardcorelegende er een complete Audiovisual Experience van gemaakt: een kort, maar krachtige en sensationele productie welteverstaan!


Voidax – Synthwaves

ROUGHSTATE

Aanstormend toptalent Voidax timmert al een tijd aan de weg bij het sublabel van Roughstate, genaamd Rough Recruits. Met de unieke sounds en de eindeloze energie die Berend van Beers in zijn platen legt, zou je volmondig kunnen zeggen dat er een nieuwe ster in de maak is. De twintiger bewijst met ‘Synthwaves’ wederom dat hij de donkere kant van hardstyle kan belichten en dit bijzonder vaardig kan combineren met verschillende melodieën.

Voidax heeft een herkenbare sound, die raakvlakken vertoont met die van superster Phuture Noize. Een collab tussen de twee heren zal dan ook meer dan een interessante optie zijn en gegarandeerd spektakel opleveren.


Spotify-lijst harde stijlen releases

Naast de top-3 nieuwe releases stellen onze Huisgidsen met ingang van deze maand ook een Spotify-lijst samen van 25 tot 30 nummers die zij minimaal één keer per maand updaten. Daarin hoor je uiteraard hun top-3, maar ook andere nieuwe muziek die je niet mag missen. De harde stijlen releases voor deze maand:


Meer tips over hardstyle en hardcore?

Check hier de eerdere tips van Peter de Valck en Mandy van der Donk en check hier andere tips over hardstyle en hardcore. Check ook de overige maandtips en releases van onze Huisgenoten.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Peter de Valck
Peter de Valck
Creatieve contentmarketeer, energieke evenementenorganisator, socialmediagoeroe, sportfanaat en (Hard) Dance liefhebber, die niet alleen de bal naar de juiste kleur weet te spelen, maar ook het spelen met woorden tot een handelsmerk heeft bekroond. U vraagt, Peter schrijft! Wil jij dat Peter verslag komt doen van jouw festival of evenement? Of heb jij nieuwe hardstyle of hardcore releases voorbij zien komen die zeker niet mogen ontbreken in zijn maandelijkse top-3? Tip dan nu de redactie van This Is Our House.

Gerelateerd

De top 3 hardstyle releases in maart 2023: dit zijn de beste tracks

Elke maand komen er honderden nieuwe releases uit. En elke maand staan er tientallen nieuwe artiesten op met nieuwe...

Hardstyle tips in maart 2023: deze highlights mag je niet missen

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huisgidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en...