Nieuwe hardstyle en hardcore releases: De top-3 van Mandy van der Donk en Peter de Valck – januari

-

Home » Music » Releases » Nieuwe hardstyle en hardcore releases: De top-3 van Mandy van der Donk en Peter de Valck – januari

Elke maand komen er honderden nieuwe releases uit. En elke maand staan er tientallen nieuwe artiesten op met nieuwe muziek. Het grote aanbod maakt het lastig om de pareltjes eruit te pikken. De experts van This Is Our House reiken je de helpende hand en presenteren je elke maand hun top-3 van nieuwe releases. Hieronder de top-3 van Mandy van der Donk en Peter de Valck op het gebied van hardstyle en hardcore en de bijgewerkte Spotify-lijst met nog méér nieuwe muziek.

Coone – Wanna Play House

DIRTY WORKZ

Het produceren van albums is Mr. Dirty Workz op het lijf geschreven! Na ‘The Challenge’, ‘Global Dedication’, ‘Less is More‘ en ‘Trip To Tomorrow’ komt de creatieve mastermind Coone met zijn gloednieuwe ‘chef d’oeuvre’: ‘Loyalty Is Everything‘.

Aan ons de lastige taak om er één albumtrack uit te lichten: ‘Wanna Play House’. De wereldveroveraar uit het Belgische Turnhout heeft hier één brok energie van weten te maken. Het midden van de soloplaat bevat oldschool vibes, opbouwend naar een versnelde tweede climax met een scala aan verschillende kicks. Het doet ons meteen denken aan de Showtek remix van Marcel Woods’ klassieker ‘The Bottle’.

Loyaliteit en toewijding zijn twee kernwaarden die een hardstyle fanaat karakteriseert. Coone weet hier met ‘Loyalty Is Everything’ weer ‘zalig’ op in te spelen.


Lumex – Save Me

TRIPLEX RECORDS

Deze Oostenrijkse dj/producer laat met ‘Save Me’ duidelijk zien dat hij bij een Nederlands label thuishoort. Bij Triplex Records is hij onderdeel van een talentvol team van veelal opkomende artiesten die strijden voor euforie. Als tegenhanger van de RAW beweging belicht het label de euforische kant van ons aller hardstyle.

Lumex pakt je als luisteraar direct mee vanaf de start met deze overheerlijke sounds. Een veelgebruikte vocal in de scene, (Deetox, Devotion en Hypnose maakten hier al eerder gebruik van) maar Lumex heeft ervoor gezorgd dat het in dit geval niet uitgemolken is. Integendeel! Het is net een vertrouwde omgeving, omdat je de lyrics al kent.

Hier voegt hij een flinke dosis aan frisse melodielijnen aan toe, die uiteindelijk leidt tot een climax met perfect passende kicks. Je waant je zo weer op een festivalterrein met de brandende zon op je bol en een biertje in je hand.


N-Vitral – Hardcore Power

MASTERS OF HARDCORE

N-Vitral is voortdurend bezig met het innoveren en vernieuwen van de hardcore-scene. Hij heeft zijn eigen unieke hardcore stijl ontwikkeld. Donkere sferen, energieke polyritmes, publiek stimulerende breaks en beestachtige kickdrums zijn de belangrijkste ingrediënten die zijn muziek en live optredens onderscheiden van de rest.

Deze ingrediënten worden door Stefan Busker weer tevoorschijn gehaald in ‘Hardcore Power’. Ditmaal voegt hij er echter een heerlijke oldschool sound aan toe.

In de video zie je zo ook vanaf begin af aan een échte losgaande gabber. Verder wordt deze productie gecompleteerd door zijn fans van over heel de wereld in zijn clip te ‘featuren’. Hakkend en wel! Ben jij klaar om te hakken op ‘Hardcore Power’?


Spotify-lijst harde stijlen releases

Naast de top-3 nieuwe releases stellen onze Huisgidsen ook een Spotify-lijst samen van 25 tot 30 nummers die zij minimaal één keer per maand updaten. Daarin hoor je uiteraard hun top-3, maar ook andere nieuwe muziek die je niet mag missen. De harde stijlen releases voor deze maand:


Meer tips over hardstyle en hardcore?

Check hier de eerdere tips van Peter de Valck en Mandy van der Donk en check hier andere tips over hardstyle en hardcore. Check ook de overige maandtips en releases van onze Huisgenoten.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Mandy van der Donk
Mandy van der Donk
Mandy is een echte fan van de harde stijlen. Vaak is ze te vinden op evenementen om naast de artiesten te ondersteunen, ook nog een dansje te wagen. Hierdoor is ze samen met Peter de Valck Huisgids voor de harde stijlen. Haar muzieksmaak is echter heel breed en is ze al gelukkig wanneer er muziek op staat. In de terugkerende rubriek neemt Mandy je samen met Peter mee in de top 3 van de beste releases van afgelopen maand. Wil jij dat Mandy verslag komt doen van jouw festival of evenement? Of heb jij nieuwe hardstyle releases voorbij zien komen die zeker niet mogen ontbreken in de maandelijkse top 3? Tip dan nu de redactie van This Is Our House.

Gerelateerd

Hardstyle tips in augustus 2022: deze highlights mag je niet missen

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huisgidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en...

De top 3 hardstyle releases in juli 2022: dit zijn de beste tracks

Elke maand komen er honderden nieuwe releases uit. En elke maand staan er tientallen nieuwe artiesten op met nieuwe...