dinsdag, oktober 3, 2023
HomeGenresHardstyleNieuwe hardstyle releases in maart: De top 3 van Mandy van der...

Nieuwe hardstyle releases in maart: De top 3 van Mandy van der Donk en Peter de Valck

Elke maand komen er honderden nieuwe releases uit. En elke maand staan er tientallen nieuwe artiesten op met nieuwe muziek. Het grote aanbod maakt het lastig om de pareltjes eruit te pikken. De experts van This Is Our House reiken je de helpende hand en presenteren je elke maand hun top 3 van nieuwe releases. Hieronder de top 3 van Mandy van der Donk en Peter de Valck op het gebied van hardstyle in maart 2022. En de bijgewerkte Spotify-lijst met nog méér nieuwe muziek.

Adaro – Voices Calling Me

ROUGHSTATE

Thijs Ploegmakers (Adaro) heeft meerdere stemmen gehoord die hem opriepen om weer een solotrack van de bovenste plank te produceren. En dat is zeker gelukt! Met een high pitched vocal brengt Adaro de track lekker op gang. Daarna volgen ferme, rake klappen – kicks – om de oren de kost te geven.

Bovendien is de sfeer in de breaks ongeëvenaard en daarom verdient ‘Voices Calling Me’ een plek in onze top 3 hardstyle releases in maart 2022.

- Advertisement -

“Lead me where I long to be!”. Wij geloven dat deze track ons met veel verlangen naar de opkomende festivalzomer zal leiden!


Sub Zero Project – Lions

DIRTY WORKZ

Thomas Velderman en Nigel Coppen, beter bekend als het duo Sub Zero Project, kwamen afgelopen donderdag met een nieuwe track op de proppen. Eén die gepaard gaat met een ongelofelijk catchy melodie en een vocal om uit volle borst mee te blèren. Het is inmiddels een succesformule waar SZP om bekend staat.

Feel the kingdom come to life
In the chaos of the night
Fighting for our paradise
We bring the light

Afgelopen zaterdag kon het duo niet anders dan deze banger voor een enorm publiek ten gehore te brengen in het Sportpaleis tijdens REVERZE. Deze track en de set werden met gejuich ontvangen. Een track die je blijft luisteren op vol volume en repeat!


B-Front – Feel Inside

ROUGHSTATE

Het is geen geheim dat wij – hardstyle huisschrijvers – een zwak hebben voor B-Front en zijn producties. Het was dan ook ondenkbaar om deze splinternieuwe soloplaat links te laten liggen.

Bob van der Palen (B-Front) weet als geen ander emotie, energie, gevoel en sfeer in een track te stoppen. Bovendien doen de opbouwende melodie, kenmerkende kickrolls en zweverige vocals ook een flinke duit in het zakje.

‘Feel Inside’ is een karakteristieke B-Front plaat met een unieke twist die 24/7 in je hoofd blijft rondzweven.


Spotify-lijst hardstyle releases

Naast de top 3 nieuwe releases stellen onze Huisgidsen ook een Spotify-lijst samen van 2 tot 3 uur, die zij minimaal één keer per maand updaten. Daarin hoor je uiteraard hun top 3, maar ook andere nieuwe muziek die je niet mag missen. De harde stijlen releases voor deze maand:


Meer tips over hardstyle?

Check hier de eerdere hardstyle tips van Peter de Valck en Mandy van der Donk en check hier andere tips over hardstyle. Check ook de overige maandtips en releases van onze Huisgenoten. Wekelijks het laatste dancenieuws van This Is Our House ontvangen in je mailbox? Meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief!

- Advertisement -

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Mandy van der Donk
Mandy van der Donk
Mandy is een echte fan van de harde stijlen. Vaak is ze te vinden op evenementen om naast de artiesten te ondersteunen, ook nog een dansje te wagen. Hierdoor is ze samen met Peter de Valck Huisgids voor de harde stijlen. Haar muzieksmaak is echter heel breed en is ze al gelukkig wanneer er muziek op staat. In de terugkerende rubriek neemt Mandy je samen met Peter mee in de top 3 van de beste releases van afgelopen maand. Wil jij dat Mandy verslag komt doen van jouw festival of evenement? Of heb jij nieuwe hardstyle releases voorbij zien komen die zeker niet mogen ontbreken in de maandelijkse top 3? Tip dan nu de redactie van This Is Our House.

Gerelateerd

Op stap met de Tilburgse scene #1: Reconstructie van een opbloei

De Tilburgse scene bloeit steeds verder op. Met de verse verruiming van de sluitingstijden - nog vóór Eindhoven -...

Overlijden hardstyle-dj Delete slaat in als een bom

Met grote verslagenheid heeft de dancewereld kennisgenomen van en gereageerd op het overlijden van Ryan Biggs, beter bekend als...