zaterdag, februari 24, 2024
HomeGenresHardstyleNieuwe hardstyle releases in november: De top 3 van Mandy van der...

Nieuwe hardstyle releases in november: De top 3 van Mandy van der Donk en Peter de Valck

Elke maand komen er honderden nieuwe releases uit. En elke maand staan er tientallen nieuwe artiesten op met nieuwe muziek. Het grote aanbod maakt het lastig om de pareltjes eruit te pikken. De experts van This Is Our House reiken je de helpende hand en presenteren je elke maand hun top 3 van nieuwe releases. Hieronder de top 3 van Mandy van der Donk en Peter de Valck op het gebied van hardstyle. En de bijgewerkte Spotify-lijst met nog méér nieuwe muziek.

Noisecontrollers – Gimme Love (Sound Rush Remix)

ART OF CREATION

Twee legendarische Noisecontrollers tracks werden in de remix ‘blender’ gegooid en kwamen afgelopen donderdag uit. De tweelingbroers van Sound Rush en alleskunner Atmozfears zijn verantwoordelijk voor deze fraaie staaltjes kunst.

Gimme Love‘ werd iets meer dan tien jaar geleden door het destijds nog samen opererende duo Bas Oskam en Arjan Terpstra (Noisecontrollers) de wereld in geknald. Een wereldhit van formaat, die nu in een nieuw, verfrissend jasje is gestoken. De iconische melodie is in tact gebleven, maar de tweelingbroers hebben er iets meer pit aan toegevoegd en er natuurlijk een zalig Sound Rush sausje overheen gegooid.

- Advertisement -

Twee jaar later werd het meesterwerk ‘Pillars of Creation‘ op aarde gezet. In de gloednieuwe remix zijn er een reverse bass en een ietwat duistere en mysterieuze sound bijgevoegd. Complimenten voor de drie heren, die de magische melodie vrijwel hetzelfde hebben gehouden!

Dit nummer is één van de tien parels op het aanstaande, kersverse album ‘This Is My Story’ van Tim van de Stadt.

Noisecontrollers – Pillars of Creation (Atmozfears & Sound Rush Remix)

SCANTRAXX


Uncaged ft. MC Robs – Stampede

SCANTRAXX CARBON

Afgelopen vrijdag kwam er een nieuwe track uit die boordevol energie zit en die absoluut niet mag ontbreken in jouw persoonlijke playlist!

Jean-Luc van Geffen (Uncaged) heeft voor een unieke eerste climax gekozen, waar niet veel later een tweede kick volgt die je nog meer meeneemt in de flow van de track. Dit alles in combinatie met de catchy melodie zorgt ervoor dat de track een regelrechte rammer wordt.

Bovendien is het interessant dat er bij deze track de keuze is gemaakt voor een MC die zich normaal gesproken beweegt in de uptempo wereld. Dit zorgt voor een frisse touch en voegt extra rauwheid toe. Jean-Luc zegt over het proces: “Het tekstschrijven ging gemakkelijk, MC Robs is echt een houdini als het gaat om songwriting.”


E-Force Ft. Disarray – Join The REBELLiON (Official REBELLiON 2021 Anthem)

END OF LINE

Over 2,5 week is het weer tijd voor een nieuwe editie van REBELLiON en daar hoort natuurlijk een passend anthem bij! Edward Aandewiel (E-Force) kreeg de eer om ‘Join The REBELLiON’ te verzorgen. Keer op keer lukt het E-Force om een flinke dosis drive te koppelen aan een herkenbare melodie én ragrauwe kicks. Wij krijgen echt een anthemgevoel en festival feeling bij deze track.

Will you join them during the next step in our rebellion?
the jungle is our home
let’s enter the dome

Lees hier wie er nog meer op de line-up staan naast E-Force en wat je allemaal kan verwachten op REBELLiON!

>> Hardstyle in november: De tips van Mandy en Peter

Op het moment is deze track samen met de videoclip alleen nog maar op YouTube te bewonderen, vanaf vrijdag 12 november is hij op alle andere portalen te beluisteren. Pre-save het anthem hier!


Spotify-lijst hardstyle releases

Naast de top 3 nieuwe releases stellen onze Huisgidsen ook een Spotify-lijst samen van 2 tot 3 uur, die zij minimaal één keer per maand updaten. Daarin hoor je uiteraard hun top 3, maar ook andere nieuwe muziek die je niet mag missen. De harde stijlen releases voor deze maand:


Meer tips over hardstyle?

Check hier de eerdere tips van Peter de Valck en Mandy van der Donk en check hier andere tips over hardstyle. Check ook de overige maandtips en releases van onze Huisgenoten. Wekelijks het laatste dancenieuws van This Is Our House ontvangen in je mailbox? Meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief!

- Advertisement -

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Mandy van der Donk
Mandy van der Donk
Mandy is een echte fan van de harde stijlen. Vaak is ze te vinden op evenementen om naast de artiesten te ondersteunen, ook nog een dansje te wagen. Hierdoor is ze samen met Peter de Valck Huisgids voor de harde stijlen. Haar muzieksmaak is echter heel breed en is ze al gelukkig wanneer er muziek op staat. In de terugkerende rubriek neemt Mandy je samen met Peter mee in de top 3 van de beste releases van afgelopen maand. Wil jij dat Mandy verslag komt doen van jouw festival of evenement? Of heb jij nieuwe hardstyle releases voorbij zien komen die zeker niet mogen ontbreken in de maandelijkse top 3? Tip dan nu de redactie van This Is Our House.

Gerelateerd