HomeGenresHardstyleNieuwe hardstyle releases in oktober: De top 3 van Mandy van der...

Nieuwe hardstyle releases in oktober: De top 3 van Mandy van der Donk en Peter de Valck

Elke maand komen er honderden nieuwe releases uit. En elke maand staan er tientallen nieuwe artiesten op met nieuwe muziek. Het grote aanbod maakt het lastig om de pareltjes eruit te pikken. De experts van This Is Our House reiken je de helpende hand en presenteren je elke maand hun top 3 van nieuwe releases. Hieronder de top 3 van Mandy van der Donk en Peter de Valck op het gebied van hardstyle. En de bijgewerkte Spotify-lijst met nog méér nieuwe muziek.

Coverafbeelding: Tessa van Nuland

Frequencerz & Embassy – The Ritual

Q-DANCE RECORDS

Het iconische duo Frequencerz ramt met deze enorme knaller van formaat met de deur in huis. Samen met Geert Bakker (Embassy), die achter de schermen al jarenlang keihard aan de weg timmert, brachten zij deze track in première tijdens Defqon.1 at Home 2021.

Voor Embassy een magische mijlpaal in de vorm van een eerste release. En wat voor één! Krachtige kicks en een machtige melodie die voor dagen in je hoofd blijft hangen, karakteriseren de track.

Het zou zomaar een Qlimax anthem kunnen zijn met de mysterieuze muziekinvloeden die erin verwerkt zitten!

- Advertisement -

Regain & Fraw & Mutilator – Smoked

GEARBOX DIGITAL

Een intrigerende samenwerking tussen drie rauwdouwers. Door de jaren heen hebben Paweł Goss (Regain), Lucas Bernhard (Fraw) en Bram Luyten (Mutilator) allemaal een eigen, unieke sound weten te ontwikkelen. Deze mengelmoes van verschillende raw hardstyle varianten hebben zij tot één kloppend geheel weten te produceren.

De intense melodie zuigt je linea recta het nummer in, waardoor je energielevel meteen optimaal geboost is. Bereid je voor op flinke, diepdonkere kicks die je door heel het nummer heen maar blijven verrassen!

“RAW at its finest!”


Cyber – No Escape (Jay Reeve Remix)

DIRTY WORKZ

Het is geen geheim dat het hardstyle hart van Juliën Raasing, beter bekend als Jay Reeve, sneller gaat kloppen van de ultra-euforische en melodieuze parels van zijn collega Cyber. Het kwam dan ook niet als een grote verrassing dat Jay Reeve ooit een remix zou maken voor een Cyber track.

Hier is-ie dan! De remix van No Escape is een (na)zomerse plaat, waarbij het origineel precies genoeg intact is gehouden én de juiste hoeveelheid aan Jay Reeve vibes zijn toegevoegd. Geniet met volle teugen van deze track! 😍

I can feel you flowing through my veins
Taking every part, there’s no escape
‘Cause I can’t deny, all of these feelings buried deep inside
A lot of reasons and I don’t know why
I ever even tried to put up the fight


Spotify-lijst hardstyle releases

Naast de top 3 nieuwe releases stellen onze Huisgidsen ook een Spotify-lijst samen van 2 tot 3 uur, die zij minimaal één keer per maand updaten. Daarin hoor je uiteraard hun top 3, maar ook andere nieuwe muziek die je niet mag missen. De harde stijlen releases voor deze maand:


Meer tips over hardstyle?

Check hier de eerdere tips van Peter de Valck en Mandy van der Donk en check hier andere tips over hardstyle. Check ook de overige maandtips en releases van onze Huisgenoten. Wekelijks het laatste dancenieuws van This Is Our House ontvangen in je mailbox? Meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief!

- Advertisement -

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Mandy van der Donk
Mandy van der Donk
Mandy is een echte fan van de harde stijlen. Vaak is ze te vinden op evenementen om naast de artiesten te ondersteunen, ook nog een dansje te wagen. Hierdoor is ze samen met Peter de Valck Huisgids voor de harde stijlen. Haar muzieksmaak is echter heel breed en is ze al gelukkig wanneer er muziek op staat. In de terugkerende rubriek neemt Mandy je samen met Peter mee in de top 3 van de beste releases van afgelopen maand. Wil jij dat Mandy verslag komt doen van jouw festival of evenement? Of heb jij nieuwe hardstyle releases voorbij zien komen die zeker niet mogen ontbreken in de maandelijkse top 3? Tip dan nu de redactie van This Is Our House.

Gerelateerd

My First Gig: Trentino (NL) 

Elke dj weet het nog goed: de eerste keer draaien buiten de veiligheid van het eigen slaapkamertje en plots...

15 jaar Intents Festival in 15 bijzondere momenten

Intents Festival staat aan de vooravond van een bijzonder jubileum. Het driedaagse festival in Oisterwijk viert dit jaar het...