maandag, november 23, 2020
Home Music Rock The House #48: mix + interview Beastarius

Rock The House #48: mix + interview Beastarius

-

Als onderdeel van een podcast-serie maken zuidelijke artiesten een exclusieve mix voor This Is Our House. Terwijl je luistert kun je meteen over ze lezen in een begeleidend interview. In aflevering 48: Beastarius. In korte tijd vestigde hij zijn naam binnen de hardcorescene, met boekingen op alle grote evenementen tot gevolg. 

Naam: Beer Keunen/Beastarius
Woonplaats: Eindhoven
Leeftijd: 27 jaar
Label: Beastarius Records
Genre: Hardcore

- Advertisement -

Hoe zou je deze mix zelf inleiden?
“De mix die ik heb gemaakt is een mix van oude en nieuwe mainstream hardcoreplaten (de tracklist vind je op Mixcloud).”

Waar en wanneer was je eerste officiële optreden?
“Mijn eerste optreden was met Halloween in 2014 bij een buurtvereniging in Maarheeze.”


Volg TIOH op Facebook


Hoe zou je het verloop van je carrière tot nu toe beschrijven?
“Het is heel snel gegaan allemaal. Ik heb al op een aantal dikke feesten mogen draaien, met als hoogtepunten Defqon. 1, Decibel  outdoor, Harmony of Hardcore, Unlocked, Q-BASE , Hardcore4Life en The Qontinent. Ook heb ik zes tracks uitgebracht op mijn eigen label, Beastarius Records.”

“Natuurlijk is het niet allemaal vanzelf gegaan, maar dat hoort er nu eenmaal bij. Ik ben erg dankbaar voor wat ik in deze korte tijd heb bereikt.”

Mooiste gig ooit?
“Dat is zonder twijfel Defqon.1 2017 geweest. Een jaar eerder draaide ik daar nog in een zeecontainer op een kleine area. Dit jaar stond ik in de enorme Black. Dat was echt een droom die uitkwam.”

Beastarius

Favoriete genre naast je eigen stijl(en)?
“Naast hardcore heb ik niet echt een ander favoriete genre. Ik luister dagelijks, en vooral voor een nieuwe boeking, veel nieuwe hardcoretracks die zijn uitgekomen. Verder luister ik eigenlijk alleen maar naar de radio.”

Groot festival of kleine club?
“Een groot festival klinkt natuurlijk veel mooier, maar persoonlijk vind ik de interactie die je hebt met het publiek erg belangrijk. Je bent er om goede muziek te draaien voor hun. Een grote stage op een festival is een ontzettend dikke ervaring, maar een kleine club waar je dicht op de mensen staat vind ik veel vetter.”

Welke artiesten vormen een inspiratiebron voor je?
“Artiesten zoals Angerfist, Tha Playah en Dyprax geven mij inspiratie. Daarnaast ben ik altijd al fan van ze geweest en heb ik veel respect voor hen omdat ze al zo lang meedraaien, hun eigen stijl hebben en goede muziek blijven maken.”

Beastarius

Hoe ziet de komende tijd er voor je uit?
“De komende tijd heb ik nog een aantal boekingen staan. Verder ga ik mij vooral focussen op mijn eigen label, meer tracks produceren en mixen blijven maken voor Beastarius Hardcore Essentials op mijn Soundcloud.”

Ultieme droom?
“Mijn ultieme droom is om ooit Dominator af te sluiten of een anthem te mogen maken voor een groot festival. Dat is waar ik zeker voor ga werken.”

Beastarius

Facebook
Soundcloud
Twitter

- Advertisement -

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
- Advertisment -

Must Read

DANCE & DRUGS – John van den Heuvel: ‘Legaliseren is geen...

De polarisatie in het Nederlandse drugsdebat is compleet. Op rechtsachter een CDA-minister die minder festivals wil en 'gebruikende' partypeople medeschuldig acht aan drugscriminaliteit. Linksbuiten...