dinsdag, december 7, 2021
spot_img
HomeMusicThis Is Our House On Air #7: Coronaspecial + guest mix Petterson

This Is Our House On Air #7: Coronaspecial + guest mix Petterson

-

Vrijdag 27 maart werd de 7e editie van onze radioshow This Is Our House On Air uitgezonden op Omroep Tilburg en via onze livestream. Samen met Peter van der Aalst (interim-directeur 013), Nigel Claassen (manager Bassjackers) en dj Petterson praatten we over de dancebranche ten tijde van de coronacrisis. Petterson verzorgde in het tweede uur een guestmix. Hieronder kun je de volledige uitzending terugluisteren.

 

Ei-genlijk zou deze laatste vrijdag van het kwartaal weer de live special van onze radioshow zijn bij Club Smederij. Maar het coronavirus stak daar een stokje voor.

- Advertisement -

Omdat daar nog heel veel over te vertellen valt en omdat we de laatste vrijdag van de maand niet zomaar wilden laten passeren, deden we toch een (reguliere) show. Huisbaas Mark van Bergen en sidekick Stef Appelhof namen daartoe bezit van de studio van Omroep Tilburg.

This Is Our House On Air

Guest mix Petterson

Peter van der Aalst (interim-directeur) 013 vertelde over de enorme impact die het coronavirus op het grootste poppodium van Nederland heeft. En Nigel Claassen over hoe een van de grootste EDM-acts van ons land er door getroffen wordt: Bassjackers.

Uiteraard allemaal aan de hand van veel elektronische muziek, door de gasten geselecteerd en voorzien van commentaar. Er komen tracks voorbij van onder meer Paul Kalkbrenner en Todd Terje. Petterson (foto onder), eerder al centraal in onze serie Rock The House, verzorgde het tweede uur een fijne set vol melodic house en techno.

Op vrijdag 26 juni hopen we wel weer een live editie van onze radioshow te hosten in Club Smederij. Stay tuned!

Petterson

 


This Is Our House On Air

Luister hier de eerdere afleveringen terug van onze radioshow. Met onder meer Raynor de Groot (Tunnelvisions), Sam van Nieuwamerongen (Gin Fizz) en Bas Veekens (013).

 

- Advertisement -

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Redactiehttp://tioh.nl/
Redactie-account van TIOH, gebruikt voor algemene items of incidentele gastbijdragen. De naam van de schrijver vind je dan bovenaan het artikel.

Gerelateerd

Deadmau5 komt exclusief naar 013 met spectaculaire show

Op maandag 13 juni 2022 komt één van de meest herkenbare artiesten ter wereld naar Poppodium 013. Deadmau5 brengt...

Bass music in november: De tips van Daan Coerver

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huisgidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en andere highlights. Daan...