zondag, januari 17, 2021
Home Music House KIJK TERUG: TIOH x Doloris Rooftop Session met The Policy

KIJK TERUG: TIOH x Doloris Rooftop Session met The Policy

-

This Is Our House en Doloris sloegen de handen ineen voor een bijzonder livestream-event vanaf de rooftop van deze hotspot, op zaterdag 16 mei. Te gast achter de decks op het grootste dakterras van de stad was The Policy. Hieronder kun je de volledige set terugkijken en/of -luisteren.

 

Foto’s: Kim Balster

- Advertisement -

 

Het Tilburgs-Rotterdamse duo The Policy (Thijmen Hoebink en Pierre Hagelaars) staat garant voor poppy, arty house. The Policy is recentelijk bekend van ‘NLYU’, dat volop gedraaid werd op 3FM.

Tijdens de streamingsessie TIOH x Doloris Rooftop Session verzorgde Pierre een dj-set. Vocalist en co-producer Thijmen was niet van de partij, maar was uiteraard wel vertegenwoordigd in de eigen tracks die gedraaid werden.

The Policy TIOH Doloris Rooftop

Meta Maze

Bij Doloris geldt dat laatste overigens al lang. Thijmen maakte de soundtrack van de Meta Maze, het enorme kunstdoolhof dat in het pand verscholen is. Beluister hier onze podcast vanuit en over Doloris, inclusief een interview met Thijmen.

Nu kwamen we terug in de Tilburgse hotspot, voor een exclusieve streaming. Eigenzinnige, zonnige house van een opkomende Nederlandse act, geserveerd op hoogte en met de Tilburgse skyline als uitzicht.  Tune in, sit back en geniet van de muziek en het uitzicht!

 

 

 

- Advertisement -

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Mark van Bergen
Architect en Huisbaas. Schrijft sinds 2002 professioneel over elektronische dansmuziek en de partyscene. Interviewde zo vele groten en kleinen der aarde. Zijn boekdebuut 'Dutch Dance' (2013) werd bekroond met de Pop Media Prijs en kreeg een internationale opvolger (2018). Daarnaast schreef Mark (mee aan) boeken over Extrema, Awakenings en Thunderdome. Hij doceert over de dance-industrie op Fontys ACI.

Gerelateerd

Dance & Drugs: (Onder) invloed in coronatijd

Drugs en onze roemrijke dancecultuur zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Maar hoe vergaat het de gebruiker in een tijd...

Interview: Shane Codd scoort een hit in Europa met zijn debuutsingle

De Ierse Shane Codd is kortelings doorgebroken met zijn debuutsingle Get Out My Head. Dit nummer behoort tot de...