dinsdag, april 20, 2021
HomeMusicNieuwe EDM en future house releases: De top-3 van Juliano van der...

Nieuwe EDM en future house releases: De top-3 van Juliano van der Knaap – december

-

Elke maand komen er honderden nieuwe releases uit. En iedere maand staan tientallen nieuwe artiesten op met nieuwe muziek. Het grote aanbod maakt het lastig om de pareltjes eruit te pikken. De experts van This Is Our House reiken je de helpende hand en presenteren je elke maand hun top-3 van nieuwe releases. Hieronder de top-3 van Juliano van der Knaap op het gebied van EDM en future house. Met deze maand voor het eerst ook een Spotify-lijst met nog méér nieuwe muziek.

BROHUG – Stockholm

Brohouse

De nummers van Het Zweedse drietal Brohug zijn te herkennen aan de donkere en harde stijl. Ditmaal laten zij met ‘Stockholm‘ een geheel andere kant van zichzelf zien.

‘Stockholm’ is uitgekomen op Brohouse: het eigen label van de platenmakers. Het is zo’n nummer waarmee je éven je hoofd leeg kan maken. Het is wat rustiger en meeslepender dan dat we van ze gewend zijn. Zeker de moeite waard om eens te beluisteren!


Bingo Players & Ida Corr – I Know This Club

Hysteria Records

- Advertisement -

Bingo Players heeft met een release op het eigen label, Hysteria Records, een geweldige samenwerking neergezet met vocalist Ida Corr. Pas op! Het afspelen van dit nummer is op eigen risico! Tijdens het luisteren van dit nummer is de kans groot dat het je weer doet terugverlangen naar een gezellig nachtje in de club.

De krachtige stem van Ida Corr sluit precies aan bij de instrumentalen van Bingo Players. Het geluid van nu is perfect in de track verwerkt, maar wel met een knipoog naar de jaren ’90. Die invloeden zijn in het gehele nummer terug te horen.


Curbi & Jess Ball – Lied To

Spinnin’ Records

Engelsman Curbi heeft weer een nieuwe release uitgebracht op het vertrouwde Spinnin’ Records. Deze keer met de Australische zangeres Jess Ball. Beide artiesten zijn gerespecteerde namen binnen de muziekwereld en zijn vaker terug te horen in producties van het Nederlandse label.

De track bestaat vooral uit echte feel-good vibes. Curbi wisselt in zijn nummers vaak af met zijn brede scala aan stijlen, wat hem uniek maakt. De zangeres van het nummer heeft meerdere malen bewezen dat haar stem ideaal is voor dance-platen. Bij deze samenwerking maakt ze ons dat nog eens éxtra duidelijk.


Spotify-lijst EDM en future house releases

Naast de top-3 nieuwe releases stellen onze Huisgidsen met ingang van deze maand ook een Spotify-lijst samen van 25 tot 30 nummers die zij minimaal één keer per maand updaten. Daarin hoor je uiteraard hun top-3, maar ook andere nieuwe muziek die je niet mag missen. De EDM en future house releases voor deze maand:


Meer tips over EDM en future house?

Check hier de eerdere tips van Juliano van der Knaap. Check ook de overige maandtips en releases van onze Huisgenoten.

- Advertisement -

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Juliano van der Knaap
Journalist in opleiding, die al van jongs af aan een grote passie heeft voor de dancescene. Zijn voorkeur gaat uit naar house en techno. Maandelijks geeft hij op This Is Our House tips over de beste releases op het gebied van EDM en Future House. Wil jij dat Juliano verslag komt doen van jouw festival of evenement? Of heb jij nieuwe EDM of Future House releases voorbij zien komen die zeker niet mogen ontbreken in zijn maandelijkse top-3? Tip dan nu de redactie van This Is Our House.

Gerelateerd

538 Oranjedag afgelast, gemeente Breda geeft geen vergunning

538 Oranjedag in Breda gaat niet door. De gemeente heeft de vergunning voor het evenement ingetrokken, als reactie op...

Dutch Dance University terug als 2-daagse conferentie: Diverse experts delen hun kennis

Donderdag 22 en vrijdag 23 april is de tweede editie van Dutch Dance University. Deze gratis bij te wonen...