Nieuwe EDM en future house releases: De top 3 van Juliano van der Knaap – februari

-

Home » Music » Nieuwe EDM en future house releases: De top 3 van Juliano van der Knaap – februari

Elke maand komen er honderden nieuwe releases uit. En iedere maand staan tientallen nieuwe artiesten op met nieuwe muziek. Het grote aanbod maakt het lastig om de pareltjes eruit te pikken. De experts van This Is Our House reiken je de helpende hand en presenteren je elke maand hun top-3 van nieuwe releases. Hieronder de top-3 op het gebied van EDM & future house van Juliano van der Knaap én de bijgewerkte Spotify-lijst met nog méér nieuwe muziek.

Leandro da Silva & Sam Stray Wood – Get Lit

HEXAGON

Het befaamde HEXAGON is een geweldige release rijker. De Braziliaan Leandro da Silva draait al een poos mee in the game en bracht op 18 februari 2021 deze plaat uit. De multi-getalenteerde Sam Stray Wood zet met haar stem de kers op de taart.

De dancetrack doet je misschien denken aan een van zijn eerdere releases. Met zijn monsterplaat ‘Big Flex‘ zorgde hij al eerder voor enthousiasme. Het is een soortgelijk nummer met een diepe bass en vernieuwende effecten. Opvallend aan deze release is dat Radio 538 het uitriep tot Dance Smash! Ik ben dan ook benieuwd naar wat deze nieuwe track teweeg gaat brengen.


Maddix – Superheroes

Revealed

Ken je de hit ‘All I Ever Wanted‘ van Basshunter nog? Eindhovenaar Pablo Rindt, beter bekend onder zijn artiestennaam Maddix, heeft hier een eigen variant van gemaakt. De melodie uit de oude hit herken je onmiddellijk. De remake heeft de kenmerkende Maddix-sound en een typische Revealed stijl.

Recentelijk kondigde Maddix een nieuw hoofdstuk aan in zijn muzikale carrière. Onder de categorie #maddixtribe heeft hij meerdere releases uitgebracht met een gloednieuw geluid. In ‘Superheroes’ hoor je echter nog voornamelijk de oudere stijl van de artiest.


Bougenvilla & Jookidd & Mairee feat. Sam LeMay – Test With A Kiss

Future House Music

Mijn laatste release-tip is een samenwerking van Bougenvilla, Jookidd en Mairee. En dat blijkt een gouden combinatie te zijn. De producers hebben samen met vocalist Sam LeMay een fantastische plaat gemaakt: ‘Test With A Kiss’.

De melodie is dromerig en vloeiend. De combinatie met het fluitje is heel catchy en vormt het fundament van de track. Jookidd en Mairee leveren daarbij een ultieme muzikale bijdrage, die ook nog eens goed samen gaat met de herkenbare sound van dj-duo Bougenvilla. Zij staan bekend om de natuurachtige geluiden in hun nummers. Die hoor je in deze plaat dan ook regelmatig voorbij komen. Een samenwerking die zeker voor herhaling vatbaar is!


Spotify-lijst EDM en future house releases

Naast de top-3 nieuwe releases stellen onze Huisgidsen ook een Spotify-lijst samen van 2 tot 3 uur die zij minimaal één keer per maand updaten. Daarin hoor je uiteraard hun top-3, maar ook andere nieuwe muziek die je niet mag missen. De EDM en future house releases voor deze maand:


Meer tips over EDM en future house?

Check hier de eerdere artikelen van Juliano van der Knaap over EDM en future house. Check ook de overige maandtips en releases van onze Huisgenoten.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Juliano van der Knaap
Juliano van der Knaap
Journalist in opleiding, die al van jongs af aan een grote passie heeft voor de dancescene. Zijn voorkeur gaat uit naar house en techno. Maandelijks geeft hij op This Is Our House tips over de beste releases op het gebied van EDM en Future House. Wil jij dat Juliano verslag komt doen van jouw festival of evenement? Of heb jij nieuwe EDM of Future House releases voorbij zien komen die zeker niet mogen ontbreken in zijn maandelijkse top-3? Tip dan nu de redactie van This Is Our House.

Gerelateerd

De top 3 hardstyle releases in juni 2022: dit zijn de beste tracks

Elke maand komen er honderden nieuwe releases uit. En elke maand staan er tientallen nieuwe artiesten op met nieuwe...

Hardstyle tips in juni 2022: deze highlights mag je niet missen

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huisgidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en...