maandag, november 29, 2021
spot_img
HomeMusicReleasesHardstyle in juni: Dit zijn de top-3 releases van Mandy en Peter

Hardstyle in juni: Dit zijn de top-3 releases van Mandy en Peter

-

Elke maand komen er honderden nieuwe releases uit. En elke maand staan er tientallen nieuwe artiesten op met nieuwe muziek. Het grote aanbod maakt het lastig om de pareltjes eruit te pikken. De experts van This Is Our House reiken je de helpende hand en presenteren je elke maand hun top-3 van nieuwe releases. Hieronder de top-3 van Mandy van der Donk en Peter de Valck op het gebied van hardstyle. En de bijgewerkte Spotify-lijst met nog méér nieuwe muziek.

Dawnfire – Rise Up

RSU RECORDS

Afgelopen donderdag kwam er een nieuwe track uit van Duracell batterij Jaimy Ernste. Eerst gaan emotionele zangvocalen over in een ijzersterke melodie die door merg en been gaat. Uiteindelijk mondt dit uit in een energieke climax die hem op het lijf geschreven is.

Dawnfire is absoluut geen new kid on the block. Jaimy is al een flinke tijd bezig met zijn hardstyle carrière. De frontman van het kersverse platenlabel RSU Records deed dit eerst onder een andere alias, namelijk Pulse. Bovendien kun je de goedlachse artiest herkennen van het legendarische duo 2-Sidez, waar hij samen met zijn boezemvriend B-Front deel van uitmaakt.

Deze track is dus uitgebracht op RSU Records. Bij velen gaat hier toch vrijwel meteen een bel rinkelen. RSU staat namelijk voor Raw Style United. Dé grootste online community voor raw hardstyle-fanaten, die al zeker een zestal jaren bestaat. Naast verschillende events en hostings, bevindt de community zich op nieuwe wateren met een platenlabel. Dit is ontstaan uit het feit dat er ontzettend veel talentvolle producers zijn bijgekomen en RSU zag zijn kans schoon!


Hard Driver & Act of Rage – Driven By Rage

DIRTY WORKZ

- Advertisement -

Afgelopen februari werd door onze hardstyle Huisschrijvers al bekendgemaakt dat er een nieuw album van Hard Driver op de planken zou komen te liggen. Vrijdag 11 juni 2021 werd het kunststuk, bestaande uit tien tracks, online geknald. Chemistry is het derde album van Freek van Kempen en staat vol met retegoede tracks. Slechts eentje kiezen was daarom knap lastig, maar bovenstaande collab laat zien (maar vooral horen) hoe een samenwerking hoort te zijn.

Samen met Act of Rage blaast de Dirty Workz-dj nieuw leven in de tent. Vol energie, met spijkerharde kicks én een melodie waar je heerlijk op kunt meedeinen. De heren brengen het beste in elkaar naar boven.

Wij raden je aan om het hele album te beluisteren!


Phuture Noize – Maniac (ft. Mark Vayne)

BLACK MIRROR SOCIETY

EIN-DE-LIJK weer een plaat van Marco Spronk!

Phuture Noize weet toch altijd de juiste snaren te raken met zijn meeslepende melodieën en unieke stijl. Zo begint het nummer ook met een melodie die hij bespeelt op een keyboard. Dit, gecombineerd met de vocals van Mark Vayne, zorgt ervoor dat je meteen helemaal in het nummer wordt gezogen. De video geeft ook extra charme en glans mee met de vintage vibe.

Het is Phuture Noize zijn ode aan zijn electronic heartbreak.


She was a maniac, a person that I can’t forget
Oh she was my COVID
She’s stuck inside my head and now I still regret
The time I spend with her, she’s just a maniac
Just a maniac

For all the things you seem to be
I feel like you’re my enemy
You’re a real recipe for disaster


Spotify-lijst harde stijlen releases

Naast de top-3 nieuwe releases stellen onze Huisgidsen ook een Spotify-lijst samen van 2 tot 3 uur, die zij minimaal één keer per maand updaten. Daarin hoor je uiteraard hun top-3, maar ook andere nieuwe muziek die je niet mag missen. De harde stijlen releases voor deze maand:


Meer tips over hardstyle en hardcore?

Check hier de eerdere tips van Peter de Valck en Mandy van der Donk en check hier andere tips over hardstyle en hardcore. Check ook de overige maandtips en releases van onze Huisgenoten. Wekelijks het laatste dancenieuws van This Is Our House ontvangen in je mailbox? Meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief!

- Advertisement -

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Mandy van der Donk
Mandy is een echte fan van de harde stijlen. Vaak is ze te vinden op evenementen om naast de artiesten te ondersteunen, ook nog een dansje te wagen. Hierdoor is ze samen met Peter de Valck Huisgids voor de harde stijlen. Haar muzieksmaak is echter heel breed en is ze al gelukkig wanneer er muziek op staat. In de terugkerende rubriek neemt Mandy je samen met Peter mee in de top 3 van de beste releases van afgelopen maand. Wil jij dat Mandy verslag komt doen van jouw festival of evenement? Of heb jij nieuwe hardstyle releases voorbij zien komen die zeker niet mogen ontbreken in de maandelijkse top 3? Tip dan nu de redactie van This Is Our House.

Gerelateerd

EDM en future house in december: de tips van Juliano van der Knaap

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huisgidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en andere highlights....

My Most Memorable Gig: DJ Baba (NL)

Iedere dj heeft er eentje: die unieke gig waarover hij of zij altijd nog op verjaardagsfeestjes vertelt. In gesprek...