zondag, juni 20, 2021
HomeMusicNieuwe hardstyle releases: De top-3 van Mandy van der Donk en Peter...

Nieuwe hardstyle releases: De top-3 van Mandy van der Donk en Peter de Valck – mei

-

Elke maand komen er honderden nieuwe releases uit. En elke maand staan er tientallen nieuwe artiesten op met nieuwe muziek. Het grote aanbod maakt het lastig om de pareltjes eruit te pikken. De experts van This Is Our House reiken je de helpende hand en presenteren je elke maand hun top-3 van nieuwe releases. Hieronder de top-3 van Mandy van der Donk en Peter de Valck op het gebied van hardstyle. En de bijgewerkte Spotify-lijst met nog méér nieuwe muziek.

Voidax – Kill This Machine

Q-DANCE PRESENTS NEXT

Wat een knaller van formaat werd er vorige week uitgebracht op het Q-dance Presents NEXT music-label!

Voidax timmert al een tijdje hard aan de weg. Deze nagelnieuwe track – waarin hij een enorme dosis energie weet te combineren met futuristische sounds – bevestigen de status van Berend van Beers.

Tip van de redactie: Houd deze man, die heel zijn ziel en zaligheid in alle aspecten van hardstyle legt, nauwlettend in de gaten! His star is on the rise.


D-Block & S-teFan – Believe

SCANTRAXX EVOLUTIONZ

Het allereerste nummer van hun kersverse ‘Enter Your Mind’-album is een ongelooflijk lekkere track, met de machtige melodieën en DBSTF-drive die je van het nummer één hardstyle-duo verwacht.

- Advertisement -

Ook hebben de partners in crime ter ere van dit album per track een video opgenomen. Dit om het creatieve proces te laten zien behind the scenes. Tweewekelijks komt er weer een video online en een week later releasen D-Block & S-te-Fan de desbetreffende track die erbij past. Een hele leuke journey die je hier kan volgen. Zo krijg je door de jaren heen ook de look en feel bij de carrière van Diederik en Stefan in deze 15 jaar.

De vocals die je hoort zijn van de zus van Diederik. Deze stem staat onder andere ook garant voor de exclusieve live-act ‘Ghost Stories’ van het duo.


Audiotricz & Jay Reeve – Illuminate The Way

DIRTY WORKZ

Als je van opzwepende melodieën houdt, ben je bij Juliën Raasing (Jay Reeve), Kenneth Kroes en Leon Benschop (Audiotricz) aan het juiste adres. Het was slechts een kwestie van tijd dat de ‘Masters of Melody’ samen de studio in zouden duiken.

Het is een track die pure euforie omarmt; een combinatie van melancholie, lekkere vibes en energie. De tweede climax is wat onze Huisschrijvers betreft het ‘moment suprême’ van de track.

I am the burst of energy
Running through your veins
The cure that will set you free
I am your remedy

I know it’s dark
The path unclear
But I can guide you
Illuminate the way


Spotify-lijst harde stijlen releases

Naast de top-3 nieuwe releases stellen onze Huisgidsen ook een Spotify-lijst samen van 2 tot 3 uur, die zij minimaal één keer per maand updaten. Daarin hoor je uiteraard hun top-3, maar ook andere nieuwe muziek die je niet mag missen. De harde stijlen releases voor deze maand:


Meer tips over hardstyle en hardcore?

Check hier de eerdere tips van Peter de Valck en Mandy van der Donk en check hier andere tips over hardstyle en hardcore. Check ook de overige maandtips en releases van onze Huisgenoten. Wekelijks het laatste dancenieuws van This Is Our House ontvangen in je mailbox? Meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief!

- Advertisement -

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Mandy van der Donk
Mandy is een echte fan van de harde stijlen. Vaak is ze te vinden op evenementen om naast de artiesten te ondersteunen, ook nog een dansje te wagen. Hierdoor is ze samen met Peter de Valck Huisgids voor de harde stijlen. Haar muzieksmaak is echter heel breed en is ze al gelukkig wanneer er muziek op staat. In de terugkerende rubriek neemt Mandy je samen met Peter mee in de top-3 van de beste releases van afgelopen maand. Wil jij dat Mandy verslag komt doen van jouw festival of evenement? Of heb jij nieuwe hardstyle of hardcore releases voorbij zien komen die zeker niet mogen ontbreken in de maandelijkse top-3? Tip dan nu de redactie van This Is Our House.

Gerelateerd

Festivalseizoen 2021: Deze evenementen staan gepland voor juli

In 2020 zagen we de festivalzomer verdwijnen als sneeuw voor de zon, met livestreams, zitconcerten en autodisco's als...

Grote domper voor Tomorrowland: Uitgestelde editie mag toch niet doorgaan

Tomorrowland krijgt ook in 2021 geen fysiek festival. De burgemeesters van Boom en Rumst geven geen toestemming om de...