maandag, november 23, 2020
Home Music Nieuwe rubriek: Top-3 releases

Nieuwe rubriek: Top-3 releases

-

Vanaf morgen vinden jullie op This Is Our House een nieuw item. In dat item praten onze experts jullie bij over de nieuwste releases en welke nummers je absoluut niet mag missen. Zij stellen hiervoor elke maand hun favoriete top-3 samen. 

Erwin Herkelman trapt morgen af met zijn muzikale tips voor de trance, waarna Mandy van der Donk en Peter de Valck de beste nieuwe hardstyle en hardcore aan jullie voorstellen. Daarna is het de beurt aan Peter Dijk voor de house en techno. Het stokje wordt overgenomen door Chris Breuer met zijn top-3 urban / eclectic. Zaterdag praat Wessel Hop jullie bij over de beste bass music-releases. Het rijtje wordt zondag afgesloten door Juliano van der Knaap die jullie de beste EDM en future house-releases presenteert.

Wij wensen jullie veel plezier met onze luistertips! En hebben jullie zelf nog tips, laat het vooral weten. Stuur daarvoor een e-mail naar redactie@thisisourhouse.nl 

- Advertisement -

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Redactiehttp://tioh.nl/
Redactie-account van TIOH, gebruikt voor algemene items of incidentele gastbijdragen. De naam van de schrijver vind je dan bovenaan het artikel.
- Advertisment -

Must Read

DANCE & DRUGS – John van den Heuvel: ‘Legaliseren is geen...

De polarisatie in het Nederlandse drugsdebat is compleet. Op rechtsachter een CDA-minister die minder festivals wil en 'gebruikende' partypeople medeschuldig acht aan drugscriminaliteit. Linksbuiten...