vrijdag, december 8, 2023

De Tracks van de Maand (hardstyle) by Genius: september 2018

-

Home » Algemeen » De Tracks van de Maand (hardstyle) by Genius: september 2018

Iedere maand bespreekt Genius 5 opvallende releases uit het spectrum van de hardere dancestijlen (hardstyle, hardcore en freestyle). Dit keer de oogst van de maand september 2018, met onder meer aandacht voor Sound Rush, The Prophet en Outsiders. 

Ruthless & Warface ft. Ashley Jana – RCKNG (Meaning Of Life)

TBA

Na het keiharde succes van crossover klapper ‘Radioactive’ met Belgische legende Mark with a K en DV8 Rocks! heeft Warface deze keer de handen ineengeslagen met niemand minder dan onze eigen Zuid-Hollandse held Ruthless. Het resultaat is een beuker van de bovenste plank met een uiterst catchy zang- en melodielijntje in de breaks, die de moddervette kicks van Warface perfect afwisselen. Ik zeg, waar blijft de opvolger?

Darcon Inc. – Alive

P.O.W. Records

It’s aliveeeee! Met deze freestyle knaller beukt Darcon Inc. wederom lekker om zich heen. ‘Alive’ zorgt ongetwijfeld voor het nodige geweld op de dansvloer. De mix van zweverige vocals, uplifting melodies en heavy kicks brengen je zonder meer in ’that right type of mood’. Deze rammer hoor je zeker regelmatig voorbij komen de komende tijd. Mocht je om wat voor reden dan ook de deur voorlopig niet uitgaan, dan werkt ‘ie thuis ook prima met de geluidsinstallatie op standje maximaal.

The Prophet – CLTR SHCK

Scantraxx Recordz

Thank God for The Prophet! Deze man is zonder enige twijfel één van de founders van de hedendaagse, steeds populairder wordende hardstyle-sound. The Prophet is innovatief en heeft met zijn label Scantraxx Recordz de hard dance scene overspoeld met een diversiteit aan topartiesten. Met zijn nieuwste wapenfeit ‘CLTR SHCK’ komt hij wederom zeer verrassend uit de hoek. De titel dekt eigenlijk de complete lading. Bereid je voor op zagende rauwe kicks en baldadige screeches. Dit is de perfecte track om de boel flink op z’n kop te zetten!

Outsiders & Dutch Movement ft. Emy Perez – Cocaina

ROQ ‘N ROLLA Music

Outsiders is on the roll. Na het succes van de floorfiller ‘Hatsikidee’ met Jebroer is de volgende collab alweer een feit. Voor de track ‘Cocaina’ is hij samen met vocalist Emy Perez de studio ingedoken met de mannen van Dutch Movement. Het eindresultaat is een lekkere beuktrack met een hoog feestgehalte en een perfecte combinatie tussen de invloeden van Outsiders en Dutch Movement. Die worden subtiel bij elkaar gebonden door de catchy Spaanse vocal line waarvan Cocaina gelijk goed blijft hangen. Dat belooft nog wat!

Sound Rush – Look At Us Now

Art of Creation

Kijk (en luister vooral ook) maar eens goed naar de altijd goedlachse tweeling Sound Rush. De heren hebben dit jaar flinke stappen gemaakt. Onlangs traden ze toe tot Art of Creation, het nu al legendarische label van Headhunterz en Wildstylez. Gefeliciteerd boys! Met ‘Look At Us Now’ debuteren ze op gepaste wijze op het label. Deze track heeft geen begeleidend schrijven nodig. Sit back, relax and let Sound Rush do the talking.

Bekijk hier de reviews van augustus 2018.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Redactie
Redactiehttp://tioh.nl/
Redactie-account van TIOH, gebruikt voor algemene items of incidentele gastbijdragen. De naam van de schrijver vind je dan bovenaan het artikel.

Gerelateerd

De Tracks van de Maand (hardstyle) by Genius: oktober 2018

Iedere maand bespreekt Genius 5 opvallende releases uit het spectrum van de hardere dancestijlen (hardstyle, hardcore en freestyle). Dit keer...

Hard met Bart: 2 x 2 partytips met Genius & Friends en meer

Vaarwel kater, hallo nieuw weekend! Het is weer woensdag, dus breken we de week met onze weekendtips. Bart Elzendoorn,...