donderdag, januari 27, 2022
HomeFeaturesUrban en eclectic in maart: De tips van Chris Breuer

Urban en eclectic in maart: De tips van Chris Breuer

-

In aanloop naar de nieuwe maand geven onze vaste Huis-gidsen je koers richting de betere events, bijzondere releases en andere highlights. Daan Coerver tipt je het beste op het gebied van bass music en Huisbaas Mark van Bergen geeft je tips op het gebied van house en techno. Mandy van der Donk en Peter de Valck zijn specialist binnen de harde stijlen, trance-tips worden verzorgd door Erwin Herkelman en Juliano van der Knaap houdt je op de hoogte over EDM en future house. Chris Breuer weet alles van urban-eclectic. Hieronder zijn persoonlijke tips voor maart 2021. 

DJ Irwan op Twitch: Good Vibes Only

Iedere vrijdag en/of zaterdag, via Twitch

Chris Breuer

Dat DJ Irwan met zijn skills en platenkeuze al jaren in de top van de eclectische scene draait is natuurlijk niets nieuws. Maar dat jij hier ieder weekend (gratis) van kunt genieten, is misschien niet bij iedereen bekend!

Iedere vrijdag en/of zaterdag draait Irwan de sterren van de hemel vanuit zijn studio of vanuit een andere toffe spot, speciaal voor zijn volgers op Twitch.
Zo is er ieder weekend de #djirwanrequestline waarbij jij via de chat op Twitch jouw favoriete track kunt aanvragen. Soms komt de bekende saxofoniste Candy Dulfer even langs om samen met Irwan de pannen van het dak te spelen.
Daarnaast host DJ Irwan ook nog eens ‘Johnny’s Club’, een online stream waarbij Irwan samen met TV presentator John Williams zoveel mogelijk requests draait.

- Advertisement -

De interactie met zijn volgers, het publiek op Twitch, is enorm dus check een keer in het weekend deze super toffe stream. Alles kan en alles mag! Volg DJ Irwan op zijn socials en mis niets van zijn wekelijkse ‘online feestje’!

Instagram
Facebook


Be Charm’D on Twitch: Gezelligheid en Good Music

Meerdere keren per week, via Twitch

Chris Breuer

Een andere supertoffe stream op Twitch is die van Be Charm’D. Deze ‘Grey Legend’ uit het Brabantse Cuijk staat ieder weekend achter zijn decks te knallen! Ook komt hij doordeweeks nog eens langs tijdens jouw lunchpauze of als je even behoefte hebt aan goede muziek. Be Charm’D is er bijna altijd!
Van oldschool hiphop naar dancehall, van reggaeton naar Nederlandse urban via een omweg van Disco en house, het kan allemaal!

Daarnaast kun je ook nog eens échte prijzen winnen! Hoe dan?! Via radje draaien!
Via dit ‘rad van fortuin’ kun jij jouw geluk niet op!
Trek gewoon een pilsje open of schenk een wijntje in, ga dit kanaal eens checken en beleef de Brabantse gezelligheid via deze ‘stream uit Kuuk’!

Volg de socials van Be Charm’D en mis niets meer!

Instagram
Facebook


Meer tips over urban en eclectic?

Check hier de eerdere tips van Chris Breuer. Check ook de overige maandtips van onze Huisgenoten.

- Advertisement -

Meld je aan voor de nieuwsbrief

en krijg elke week het laatste dancenieuws rechtstreeks in je mailbox!

Je kan je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken.
We gebruiken Mailchimp als ons e-mailmarketingplatform. Wanneer je op Subscribe drukt ga je er mee akkoord dat je informatie met Mailchimp wordt gedeeld.
Chris Breuer
Chris Breuer is de 'Huisgenoot' die zich vooral bevindt in de Eclectische scene. Hoewel hij op journalistiek gebied nog een broekie is, heeft hij door zijn jarenlange ervaring als Eclectisch/House DJ (Kriss-One en tegenwoordig CHIMP) in deze scene genoeg ervaring opgedaan om jouw als lezer op de juiste manier te informeren. Hij neemt je dan ook mee naar de beste releases in zijn maandelijkse top-3 op het gebied van urban en eclectic. Wil jij dat Chris verslag komt doen van jouw festival of evenement? Of heb jij nieuwe urban of eclectic releases voorbij zien komen die zeker niet mogen ontbreken in zijn top-3? Tip dan nu de redactie van This Is Our House.

Gerelateerd

Geen Chinezen, wel allrounders: De DJ FACT Top 100 versus de DJ Mag Top 100

De verschillen tussen onze vorige week gelanceerde DJ FACT Top 100 en de laatste DJ Mag Top 100 zijn...

Extrema Outdoor viert eindelijk 10e verjaardag – en de line-up is gruwelijk

Festival Extrema Outdoor in Belgie is na twee geannuleerde edities dan eindelijk toe aan zijn tiende verjaardag. En die...